27 Februari-09

Hej ALLA!

För ett tag sen muttrade jag över att jag var sur irriterad och gnällde på gubbar som inget begriper. Och det står jag fast vid.
Problemet är att jag fått nytt schema som innebär att jag ska jobba samma antal timmar som tidigare men ha längre raster, mycket lääääääääängre.
Sammanfattningsvis så ska jag vara på jobbet 4 timmar mer per vecka till samma betalning BARA FÖR ATT HA RAST.

HUR PUCKAT FÅR DET VARA????? Räkna ihop det så blir det nästan 8 dygn på ett år!! ÄNNU MER PUCKAT.

Har varit upprörd sur gråtit ja rent ut sagt RIKTIGT FÖRBANNAD. (men vad hjälper det)

Snacka om att de snor min fritid, och det märker jag redan av. Känner mej sååå jäkla stressad av att inte hinna med saker jag ibland hann tidigare.
Man måste ju göra allt det där som får livet att fungera först, och det roliga sen. Alltså hinner jag inte pyssla lika mycket längre och heller inte blogga så mycket även om jag vill. Så om nu någon skulle sakna mej emellanåt så vet ni varför, men givetvis ska jag försöka uppdatera så ofta jag hinner.

Kortet jag visar nedan borde jag kanske inte visa och heller inte skickat iväg. Det var bråttom och jag slängde ihop det på en halvtimme i ren panik,det blev inte färdig heller men jag hann inte mer,snacka om stress.Till adressaten:: Lovar bättring!

Idag jobbar jag bara 4 ½ timme och slutar 14.15 SKÖÖÖÖÖNT.

Vi= jag & min älskling ska ha en myskväll och göra plankstek,mums.

Ha en trevlig helg allihop.

KRAM Cathrin

19 Februari-09 En liten faster!

Hallå där alla goa vänner!!

Brrrrrrr,det är 8 grader kallt och snön singlar sakta ner utanför mitt fönster. Är det inte nu det ska vara VÅR på väg??

Ja, ja den har väl bara åkt vilse kanske? Hoppas den snart hittar hit, eller vad säger ni?

Min brorsdotter fyller snart 11 år och till henne har jag gjort detta kort:(Med lite livlig fantasi ser ni att det är 3D-lack på bokstaven i och glitterlim i buketten.)

och kan ni tänka er i April ska hon bli FASTER,11 år och faster inte illa.
Men vid närmre eftertanke så var jag visst bara 10 år själv när jag blev Moster,
gissa om jag var mallig då.

Men var blir jag nu då då?? Gammelfaster kanske?? Nä nu pratar vi inte om det mer,
känner mej som om jag är född på stenåldern, och det går ju inte ihop sej eftersom jag snart
fyller 27 (IGEN).

Idag är det jobb hela dagen lååååååång, och jag borde sätta lite fart på kroppastollen.
Så får det bli.

Kram Cathrin

14 Februari-09 Alla Hjärtans Dag!

HEJ!!

STOR KRAM TILL ER ALLA på Alla Hjärtans Dag!!

Hoppas ni får en härlig dag med en och annan kärleksfull hälsning eller en uppskattning på ett eller annat vis.

Jag sa åt min sambo att han inte behövde köpa någon blomma eller så till mej,mycket roligare om han gör det en annan dag när jag minst anar det.
Vi vet ju att vi Älskar varann över allt annat utan någon gåva.

Själv gjorde jag nåon glad (tror jag,nej jag vet) genom att göra små "förklädda" chokladkakor och skicka som överraskning. Så här ser några av dem ut:Sen har jag knåpat ihop ett kort med mitt  Älskade Skogstokiga får.Alles för mej,tack och hej!

Kram Cathrin

9 Februari-09 Skogstokigt kort, och fullt ös.

Hej hopp allihop!

Hoppas ni haft en härlig helg allihop,det har jag.........fast den var för kort.

Slutade tidigt i fredags, SKÖNT. Var väl hemma vid 17-tiden och då säger min Älskling att nu ska vi ha en lugn och skööööön kväll, äta lite gott och bara päsa i soffan.

Men ack vad han hade FEL,FEL,FEL, FEEEEEEEEEEEEL.
Ja, ok då, vi hann att äta lite gott, men sen var det slut på friden. Det ringde från mitt jobb, de hade bekymmer med att göra ett dagsavslut på kassorna, ALLT strulade för dem. Jag försökte lotsa dem fram hur de skulle göra med datorerna och våra cash guards(en sån där som kunderna matar i mynten själva i). Men icke att de fick fart på grejerna. Till slut gav de upp och jag trodde att kvällen var räddad. HA; HA ;HA ;HA ICKE.

En halvtimme senare ringer min chef och vill ha support  av mej för att försöka reda ut problemet,snackade nog 30 minuter,utan lösning. Lägger på luren, då ringer vår granne och vill ha hjälp av Peter att åka med traktor och hämta en älg som blivit påkörd. Han ger sig iväg,och då ringer min chef ......IGEN och undrar en massa saker. Då hade han varit i kontakt med den "riktiga" supporten och sa att de är ju dyra som F-N,500:- i kvarten.
Snabb som jag var svara jag -- Ja det var dyrt, jag tar BARA 250:-,ha,ha,ha,ha.
Tyvärr lyckades vi inte få någon lösning på problemet,men jag gjorde så gott jag kunde.

I lördags kväll var vi ett gäng hemma hos en jobbarkompis och åt och drack väldigt gott och hade en riktigt trevlig kväll.
Söndagen gick åt på Ikea och några andra butiker för att kolla kök,färg och tapeter till drängstugan.

Vips så var den helgen över och jag skulle ha gjort en massa kort men fick bara ihop ett och det blev ett Skogstokigt kort med ett får som jag bara ÄLSKAR, (Tack Petra).Tack och hej.........och du, glöm inte en liten rad innan du rusar vidare.

KRAM Cathrin

3 Februari -09 Bakdag!!

Hej hopp go vänner!!

Ja nu är jag här igen.........inte världens bästa bloggare jag vet. Men bättre lite då och då än aldrig får jag hoppas att ni tycker.Bloggen får jag ta när jag hinner och orkar.

Som vanligt fattar jag inte vart tiden tar vägen,tror alltid att jag ska hinna mer än jag gör och ändå så känns det som om jag inget får gjort.

Jobbade i lördags och sen hemma och vände för att duscha och byta om. Iväg  med Peter in till filmstadion där vi mötte upp hans syster och hennes sambo. Vi såg Mammut.........en film som berör och får hjärnan att arbeta men...........................nja, ingen höjdare,men ok.
Efter det var vi en och tog en öl på en pub och sen gick vi vidare för att äta på Anna-Gretas, väldigt gott, och trevligt hade vi som bara den.

Idag är både jag och Sandra lediga så nu ska det bli bak av. Vi har blivit beroende av hembakt knäcke så det ska vi baka nu och kanske semlor, vi får se vad vi känner för

Tänkte visa kortet jag gjorde till Anita när hon fyllde 50 år hurra hurra hurra hurra. Hon gillar blått båtar och delfiner.Oj nu börjar Sandra skramla med bunkarna ute i köket, bäst att haka på.

Ha en bra dag!

KRAAAAAAAAAAAAM Cathrin

RSS 2.0