27 Maj-09 Lite smått och gott!

Hej hej!!

Hoppas ni alla har det bra. Jag mår toppen, tror jag,vågar inte känna efter så noga. Lite små skavanker här och där men det är inte mycket att gnälla över.

Dagarna springer iväg i en rasande fart och i vanlig ordning tror jag att jag hinner mer än jag gör,suck. Hinner ju för fasen inte ens blogga längre, men jag tror de flesta har lite mer än fullt upp just nu, så ni förstår säkert.

Var ute med båten i helgen och jag packade alla mina tjockaste kläder för här skulle minsann inte solen visa sej så mycket var det sagt, men så fel det kan bli. Vi hade värsta sommarvädret och jag höll på att svettas ihjäl, inte ett par shorts så långt ögat kunde nå,pust, det blev svettigt värre. Solen tog vilket de flesta kommenterade på kvällen då jag var rödare än en tomat i ansiktet, så det kan gå.

Tänkte bjuda på några kort, om ni vill förstås.Ett kort till en liten nyfödd Nils......Skogstokig  stämpel.Mina höns eller i alla fall några av de ca 50 stycken. Minst sagt frigående, ibland går de tom på vägen och flyttar inte på sej om det kommer en bil, så det händer att det står bilar här ute och tutar,hi,hi.Har två gamla cyklar stående utanför min trädgård, och här är korgen på den ena
fylld med de ljuvligaste penséer.

Japp det var ett litet livstecken från mej, tack och hej.

Nu väntar pysselbordet en stund och kanske orkar jag sy upp mina nyinköpta sovrumsgardiner oxå.

Ha det, kram Cathrin

21 Maj-09 Snabba ryck innan jobbet!

Hallå där!!

Bäst att tala om att man är vid liv, det är ju inte tätt mellan inläggen precis.

Man jag kan tänka mej att ni oxå har full spruta nu, brukar alltid vara det vid denna tiden på året.
Avslutningar, trädgårdsarbete, mycket på jobbet , 711 födelsedagar och en hel del massa annat, pust.

Sen måste man ju pyssla lite oxå och jag har fått en hel del beställningar på kort så jag vet att jag lever.
så uppe på allt ihop så gick min bil sönder i lördags.......bromsen gick sönder och trampades i botten, urp.
Ingen trevlig upplevelse vill jag lova. Men min älskade sambo han fixar och grejjar så snart ska den vara som ny(hm) igen.

Nu har jag bråttom om jag ska komma i tid till jobbet, men några kort måster jag visa.

Beställda kort med Skogstokig student.

Ha en trevlig dag allihop.

Efter jobbet ska vi har personalmys i en sommarstuga vis en sjö.

Kram Cathrin

15 Maj-09 Hej hopp!!

Hej hopp alla glada.......ja och ni andra oxå om det nu skulle titta in någon surputte!

Nu har jag ju inte märkt av några sura miner här så jag tror de håller sig borta.

Äntligen fredag brukar man ju säga men jag jobbar i helgen så jag vet inte om jag längtat direkt,längtar mest till söndag för då har jag gjort min helg och är sedan ledig i 2.

Har egentligen inget att skriva om , så det blir ett kort inlägg idag.

Men innan jag säger hej så tänkte jag visa två kort.
Det första har jag gjort till min brors son som blivit pappa, och hans tjej. Herre gud det är ju inte länge sedan jag bytte blöjor på honom,eller vid närmre eftertanke så är det visst 24 år sedan.

Ännu ett konfirmationskort med Skogstokig konfirmand.

Nu önskar jag er alla en riktigt skön och trevlig helg.

KRAM Cathrin

HALLÅÅÅÅÅÅÅ världen!

Hej!

Här är jag igen. Hoppas någon saknat mej,  lite grann i alla fall.
Åskan slog sönder vårt modem i fredags.....PANIK.

I lördags monterade vi kök för gatta livet och på kvällen tog jag och mannen  i mitt liv vår segelbåt över till Visingsö.
Vi hade en kanonsegling över och en jätte mysig kväll med go mat och öl därtill, tända ljus och en och annan whiskey, bara vi två.......snacka mys.

I söndags fick vi sällskap av U & A, tog en långpromenad och avslutade med middag på restaurang innan vi seglade hemåt igen.

Japp så var det måndag igen och efter jobbet skulle jag då införskaffa ett nytt modem.......äntligen. Första butiken hade slut, andra butiken hade slut men skulle kanske få in på tisdag, tredje butiken hade slut och så även den fjärde. Då gav jag upp, det var tydligen inte bara vårt modem som gått sönder i åskan.

Så igår var jag ju ledig och hade ingen lust att köra 3,5 mil för att leta modem så jag ringde butiken som ev skulle få in och det hade de fått, JIPPIE.
De la undan ett och Sandra åkte och hämtade efter sin praktik. Väl hemma så skulle ju då mamman(jag) och hennes smarta dotter fixa internet igen.......vi kopplade sladdar både till höger och vänster och vips så fungerade det......INTE.
Vi gav upp och överlämnade det hela till de ännu smartare männen när de kom hem. Efter nogrann kontroll av alla sladdar (som satt på rätt plats) så fungerade det .......INTE. Alla rev sej i skallen och fattade nada.......precis som man fattade något innan,ha,ha. Vi gav upp och jag var så irriterad som man bara kan bli,grrrrrrr.

Några timmar senare fick vi höra att någon grävt av en telekabel och inga telefoner fungerade på flera mils avstånd, inte konstigt att vi inte fick igång internet här. Men idag har de knypplat ihop kabeln igen och vips så fungerade allt igen....äntligen.

Har hunnit att få ihop några kort och de får ni se här om ni vill.Grabben i fråga gillar SLJIVA som är plommonbrännvin från Kroatien om jag inte har fel.Grattis grabben, hm, få se vem som får detta.Konfirmationskort!

Det var allt från mej!

Ha det nu gott alla !

KRAM Cathrin

5 Maj-09 Kommer inte på någon bra rubrik!

Hej hej!!

Här är jag igen.....långt mellan varven , men det är mycket nu, ja eller HELA tiden.

Helgen som gick sjösatte vi vår segelbåt, så nu är hon glad igen. Sambon tog traktor med båten på släp, urp 3,5 ton
på en vinglig vagn i 1 mil, Mamma Mia det kan fresta nerverna........ja på mej då.

Själv skulle jag komma ner lite senare och då vill P att jag ska ta med släpkärran med alla segel och dynor som ska ner till båten. Men Herre gud......Cathrin och släpkärra är ingen bra kombination, då jag tidigare bara kört några kilometer med släp.
Men nu hade jag inget val, tuta och kör bara tänkte jag och skulle du behöva backa så kan du ju alltid ringa en vän och be om hjälp. Jag slapp att backa och jag drog inte med mej några extra grejjer på vägen ner heller pust.

Har även hunnit klippa gräset för första gången i år, och det tar ju på krafterna så jag tog mej tid att sitta en stund i solen med ett glas vin,har varit ute och cyklat (som om jag inte är det jämt??) Något vingligt men man får inte köra bil när man druckit vin även om det skulle varit stadigare. Vätskekontrollen hos syrran gjorde att jag behövt stödhjul på hemvägen , men det gick utan.

Hade en trevlig kväll hos min ena jobbarkompis med mycket god mat och lite vingeldricka till det, vilket innebär åka buss från stan och gå 3 km mitt i natten och vara hemma 3.30, jag är trött än efter denna helg.

Nu lite kort........

Först ut ett beställningskort med Skogstokig bagare. Mitt uppdrag som gäst-Dt är nu över för denna gång.
Tack Petra för denna gång som varit så rolig.nr.  2 blev ett PANIK-kort.
Grannen ringde igår kväll och ville beställa ett kort, inga bekymmer sa jag när vill du ha det??
I morgon bitti kl 7, shit PANIK men jag löste det. Resultatet blev kanske inte det bästa men vad begära med
den tiden jag hade på mej??30-årig fotbollsmålvakt som spelar i Torpa FF.

Till sist ett  Skogstokigt  grattiskort i svart rött och vitt.Fler kort är på G men de kommer en annan dag.

KRAM Cathrin

RSS 2.0