27 Maj-08 Hello evryhopa!

Hej på er!

Här är jag nu igen.

Har jobbat i helgen och vi har haft FULLT ös.Kul och jobbigt men tiden går ju otroligt fort när det är mycket att göra.
Eftersom var enda "unge" varit och köpt blommor till lilla Mor så har vi haft konstant kö  nästan hela tiden.

Sen finns det de som tror vi driver någon slags "kom när du själv har tid och lust butik". Vi stänger 16.00 på helgerna och då vill man ju inget annat än åka hem så fort som möjligt.Hade en kund i söndags som kom 16.15 och då gick sista kunden ut. Han skulle ju bara köpa lite blommor och hade ju faktisk jobbat och hade en bit att åka innan han kom till oss,som om det skulle vara en bra ursäkt.Är det ingen som tänker på oss som jobbat hela dagen och vill åka hem till sin familj???????
Talade vänlig om för honom att vi stängt för en kvart sedan,men han gav sig inte.Snäll eller DUM som jag var lät jag honom komma in.Han yrade omkring i hyllorna och vi väntade bara på att han skulle gå ut igen med sina blommor. När han väl var klar gick han ut UTAN att köpa något.HUR TRÖTT KAN MAN BLI??????

Eftersom jag inte har något kort att visa så tänkte jag visa hur vår matplats i köket ser ut INNAN och EFTER ommålningen vi gjorde för någonmånad sedan.

image131

Så här var det innan vi målat

image134

.......och så har blev det när den vita färgen kommit på.Målade även om min hylla och bytte konsoller på den,mycket bättre om jag får säga det själv.
Tyckte inte riktigt om den blekgula färgen vi hade innan men nu i efterhand begriper jag inte att jag inte målat om tidigare.
Jag skojjade med Peter när jag köpte nya köksgardiner och sa att nu måste vi måla om för nu passar inte gardinerna längre till väggarna. Han tyckte att det var smidigare att köpa gardiner som passar,men sa vill du måla om så gör det och så blev det.
image135

Ännu en bild i rummet  på en otroligt fin Hortensia jag HADE................den har jag tagit livet ur för lääääänge sedan.

Ha en skön tisdag,det ska jag ha.

Kram Cathrin

20 Maj-08 Go´kväll!

Hejsan!

Idag har jag varit ledig eftersom det är tisdag idag.Men vad har jag gjort????? Inte en vettig handling på hela dagen. Har mest lallat omkring och bara varit.SKÖÖÖÖÖÖNT.

Det behövdes faktiskt efter helgen då vi haft konfirmation,eller rättare sagt min sambos son har konfirmerats och det blev ju lite att stå i när halva släkten skulle komma hit.

Vi var 17 personer och Emil tyckte vi skulle bjuda på exotisk planka så så fick det bli.Jag har fått många påpekande om att det finns faktisk de som lever på att göra plankor på beställning.HM,hade jag ingen aning om så jag har fixat allt själv,så jag får väl skylla mej själv om jag haft mycket att göra.

Frallorna bakade jag förra veckan,potatissalladen gjorde jag i fredags,kycklingfileén grillade jag i lördags.Sen bar det iväg på yrkes-SM där min dotter var med bland floristerna,såååå mycket fint att titta på.
Hem och vända och sen till kyrkan på lördag kväll där familjerna till konfirmanderna hade en trevlig kväll. Väl hemma så var det att börja skära frukt på längden och tvären.

Upp och hoppa kl 6 på söndagsmorgonen för att göra i ordning plankan innan vi åkte till kyrkan.

image129

Så här såg det ut och gott var det.
Senare på em när gästerna åkt hem åkte jag och Peter till Hästholmen där vi hjälpte till att masta en båt,
men Göta Petter så jädrans kallt det var. Hemma igen så small det bara till i lakanen när jag la mej,tror jag sov innan jag låg i sängen.

image130

Mitt senast kort,fast det var lite ljug,jag har en del på gång som jag inte kan visa än.

Alles från mej,tack och hej.

Cathrin

13 Maj-08 Pärlan i sjön!

Hej hej!

JAAAAAAAA,jag vet,jag är urdålig på att uppdatera min blogg,men det är lite mycket nu.

I helgen  hade vi fullt upp med att få vår pärla i sjön,men nu är hon på plats. Vädret var UNDERBART och vi har haft jättemysigt i hamnen hela helgen.Träffat goa vänner och grillat och övernattat i båten.

Här ser ni ett några år gammalt kort när hon precis är ilaggd.

image127

och här är vi ute på sjön en sväng

image128

Visst ser det härligt ut??

Lite pyssel har jag klämmt in oxå men tyvärr inget jag kan visa ännu,då det kanske kan finnas små
spioner här ibland. Ni får hålla er till tåls.

Idag har jag varit och klippt mej,äntligen,nu ser jag igen.Resten av dagen blir till att fixa och dona då vi har konfirmation i helgen. Nej här har jag nog inte tid att sitta mer,men nu vet ni att jag lever.

Kram till er alla! Cathrin

6 Maj-08 Värsta idiotröjjet!

Hej på er!

Hoppas ni mår bra,det gör jag om jag inte känner efter så mycket,hi,hi.

Hade tänkt att fixa i trädgården i dag,men väl ute så hade jag bara INGEN och då menar jag verkligen INGEN ork.Gick mest bara runt och tittade,så jag bestämde mej för att gå in igen och hamnade då vid mitt pysselbord.

Pysslade en stund och fick ihop 2 babykort som är beställda,känns som det varit många såna kort nu men vill någon ha ett så gör jag ju det.

image123

image124

Sen minsann sa jag till mej på skarpen att nu går du ut och gör det du hade tänkt.............och då är det bäst att lyda,så jag ut och har nu kommit in igen efter att ha gjort värsta röjjet i mitt stenparti,aj,aj,aj,det känns i kroppastollen vill jag lova så nu håller jag mej lugn resten av dagen.

Det har frösått sej en massa Digitalis eller Fingerborgsblomma om ni hellre vill och de vill jag ju inte ha där så nu har de fått flytta,(en till Bottnaryd......den levereras i morgon om du är här och kollar kompis)

image125

Här ser ni en del av stenpartiet när min Backtimjan blommade förra året,den växer så det knakar,tror den 20 dubblar sin storlek på 2 år.

image126

Tja,jag slänger väl in en bild på Digitalisen med.

Men det var nog allt för idag,nu väntar matlagning och det blir nog fläskfilé med champinjoner och ris idag tror jag.

Må väl och var rädda om er.

Många kramar Cathrin

RSS 2.0