26 Juni-09

Hej på er!

JAG ÄR EN UR USEL BLOGGARE, lika bra att erkänna det direkt.
Men ni ska få ett litet livstecken från mej här. Tiden räcker inte till allt jag vill och måste, men jag vet att det är så för många när vi har sol och värme här i vårt avlånga land, så ni har kanske lite överseende med detta.

Ska själv kasta mej ut i solen en stund innan det bär i väg mot jobbet........jättekul ska jobba hela helgen oxå.
Trivs med mitt jobb men ska jag vara lite gnällig så är det inte kul att jobba i detta väder när alla andra är lediga( ja man tror ju det i alla fall) och ännu mindre kul är att jobba i ett växthus, det blir så jäkla varmt och ÄCKLIGT så man orkar knappt röra sig.
Men jag gillar läget och kämpar på........vad har jag att välja på??

Solen skriker på mej här utanför att jag ska komma ut så jag tycker det är bäst att lyda.  Ska bara klämma in 2 kort jag gjort på beställning. 2 stycken tjejer som tagit förskoleexamen.

Det var allt för denna gång. Njut av sol och värme så länge det nu varar, men var försiktiga så ni inte bränner er,
härligt härligt men farligt farligt.

KRAM på er Cathrin

14 Juni-09 En helg med full fart!

Hej på er!

Hoppas ni haft en härlig helg! Min har gått i 190 km/h.
Slutade 14.15 i fredags och trodde jag skulle få en lugn stund på Ica Maxi, eftersom jag trodde alla var och firade studenter. Men ack så fel man kan ha, det var jag och 2004 andra personer där och det blev allt annat än lugnt.

I alla fall fick jag  med mej det jag skulle, åkte hem och packade upp och började förbereda för middagsbjudningen vi skulle ha på lördagen.
Sen packade vi in oss och våra ungdomar i bilen och körde till Gränna tog oss till Laxstugan och åt jätte jätte god mat.
Jag åt laxhackebiff med friterad färskpotatis och någon räk/kräftgegga mmmmmmmmm vad gott.
Vi firade skolavslutningen, E slutade nian och S har läst klart till bagare/konditor L gått ut 2:an på gymnasiet men hon var tyvärr inte med då hon jobbade.

Sen var vi och kollade på cyklisterna då det var Vätternrundan,göta Petter att det finns såååå många galningar.INTE kul att köra bil bland alla dessa cyklister, men vi var ju tvugna att ta oss hem.

Igår lördag firades Linns 18 årsdag (hon fyller i morgon) med middag för släkten. S bakade prinsesstårta som verkligen var god.

Idag har jag lekt trädgårdsmästare, ha,ha, rensat ogräs och kört med gräsröjjare så gräset sprutat. fick tyvärr avbryta för det vackra vädret övergick till regn och rusk men nu verkar det klarna upp igen.

Tänkte avsluta med några kort:

Detta kort gjorde jag till en kolega som gjorde sin sista arbetsdag hos oss i fredags. Kommer verkligen sakna dej Linda.Detta kortet gjoder jag till Sandra nu när hon blev Bagare/konditor. Har ändrat texten lite, istället för staden skrev jag Boget som det heter där vi bor.Här har jag använt ett Skogstokigt motiv.

Tack och hej leverpastej, nu ska jag ner och mata hönsen. (Till Nilla: Jag har väckt upp dem från det döda)

Kram Cathrin

10 Juni-09 Studentkort!

Hej på er!

Ja dagarna rusar ju iväg i vanlig ordning och det blir inte så tätt mellan inläggen, men de kommer lite då och då.

Helgen var mer än fullspäckad, jobbade mellan 9.45-16.15, en tjej blev sjuk och gick hem efter 1 timma så det var bara för oss andra att kavla upp ärmarna spotta i nävarna och köra så det rök. Det gick ju så klart men käre tid vad vi fick ligga i.
Efter jobbet var det då mina föräldrars fest, med god mat och dryck tjo och tjim, trevlig sällskap.
Väl hemma så var det bara sängen som gällde, snark snark i några timmar och så var det jobb igen.

Mellan allt festande, jobbande och snarkande har jag gjort studentkort som jag haft på beställning, och de tänkte jag visa här och nu.Alla 3 korten har motiv och text från Skogstokiga och STUDENT har jag stansat ut med ett alfabet som heter DISCO.

Nu ska jag sätta fart mot pysselbordet för att knåpa på fler beställningskort, phu, här gäller att ligga i.

Vet ni vad???? Jo jag tror ni vet, jag blir så ända in i hoppsan glad om ni lämnar ett litet spår efter er när ni varit här.

Kram på er alla! Cathrin

4 Juni -09 Wow, en uppdatering!

Hej allihop!!

Ja nu äntligen får jag till en uppdatering, har försökt i 2 dagar nu. Men är det inte upptaget vid datorn så är det något strul med den,inte konstigt att DATA betyder Dubbelt Arbete Till Alla.

Nu är jag ensam hemma och datorn funkar,wow.

Idag fyller min lilla mamma år,GRATTIS. Inte för att hon läser här men ändå. Om en dryg månad fyller även min pappa och på lördag ska vi fira dem båda.
Har gjort ett kort till dem och det ser ut så här:Har även gjort ett konfirmationskort till en jobbarkompis dotter, ni känner säkert igen det för det är snarlikt ett annat jag gjort men det var så hon ville ha det.Har flera studentkort klara oxå men de får jag visa nästa gång,för nu när jag äntligen
sitter här har jag istället brått till jobbet.
Ja jag säger då det är det inte det ena så är det det andra.

Ska bara fixa mat för dagen duscha och fixa iordning mej och gå ut med hunden och åka till jobbet om 45 minuter,går det tror ni?

Ha en bra dag allihop! Kram Cathrin

RSS 2.0