22 Juni -08 NU ÄR ALLT ÖVER!

Hej hej!

PUST! Här är jag igen,har inte haft så mycket tid att blogga de senaste veckorna.Men nu börjar jag andas i normalt tempo igen.
Först var det ju Sandras student,ALLT blev lyckat om vi nu bortser från att himlen öppnade sig och det ÖSTE ner regn och hagel precis när hon sprang ut. Allt och alla var genomblöta fast vi hade paraplyer.Men det gick ju det också och vi kommer alla minnas när hon kom springandes i regnet. Har ett kort på mej när jag ser ut som en dränkt katt men jag ska bespara er detta,hi,hi.Här åker hennes klass iväg med kortegen(hm,stavas det så??)
Väl hemma så var det mottagning av släkt och vänner vi var ca 35 personer som firade vår lilla student.
Som sagt allt blev lyckat och maten räckte denna gång oxå.

I söndags fyllde min yngsta tjej 17 år,herre gud jag måste räknat fel på åren,kan det verkligen gå så fort,känns som det var alldeles nyss hon kom till världen.

Några dagars jobb och sen vips så var det midsommarafton. Partytältet fick stå kvar från studenten eftersom vi hade firandet här i år.
40 personer denna gång,nu börjar jag få in vanan på att ha många gäster.Men denna gång hade vi knytkalas så det var inte så mycket att fixa med mat och så,men ändå allt måste ju klaffa och det gjorde det.

Vi hade hur kul som helst med,åt  sill i alla de former,en och annan nubbe slank ner,jordgubbstårta lek och brännboll.
På brännbollen hade vi flera olika slags rack,ett för de tuffa killarna som inte är så stort ett lite bredare för de som har svårt att tröffa bollen(jag var en av dem). Alla skrek till de som missade med det smalare racket....TA DASSLOCKET och menade det bredare racket. Till slut fick jag en idée,hm,undrar om det var nubbarna som gjorde det??? Troligtvis! Jag sprang in i huset och hämtade just ett dasslock.Vi hade ett liggandes från vår båttoa eftersom vi har bytt lock där. Så nästa gång någon missade bollen och de skrek ta dasslocket så vips så var jag framme med ett riktigt dasslock......... Gissa om det blev jubel?

Igår var det en seeeeeeeeeeg dag. Sista gästerna gick hem 02.40 och det tyder väl på att det var trevligt kan jag tro. Det blev till att städa och röjja undan men mycket mer blev det inte i går.

Tänkte bara visa ett studentkort jag gjorde till Sandras pojkvän innan jag slutar för idag.Sandras kort har jag inte skannat ännu så det tar vi nästa gång.Hoppas nu att ni alla haft en lika trevlig midsommar som jag haft.

Kram till er alla från en som är glad och lycklig över att alla partaj är över och gått bra.

Cathrin

12 Juni-08

Hej!

Vill bara meddela att jag lever.............fast det känns tveksamt.Här är full gas inför min dotters student i morgon.
Hua vad det är mycket som ska fixas. Studentpresenter potatissallad tårtor(en står i ugnen nu innan jag ska till jobbet. Hur knäpp får man vara?? Varför har jag inte tagit semester idag? Jobbar 11-19 och efter det ska jag iväg och köpa det som ska vara med i salladen. Vi har satt upp ett partytält som vi lånat men det var lite dåligt skick så vi plockade ner det igen.åkte och köpte ett nytt som vi satte upp igår.Släpade på bord och stolar,ja som sagt vi har att göra. Kul men lite jobbigt.
När jag kommer hem i kväll får jag väl gå på nattskiftet,ha,ha.
Vi blir ca 30 personer här i morgon och givetvis så tror jag ju i vanlig ordning att inte maten kommer att räcka,men den har ju aldrig tagit slut någon gång innan så jag hoppas att det inte blir första gången i morgon.

Måste bara berätta att jag vunnit i en tävling igen. Hurra vad glad jag blev. Det var Poppes som hade en försommartävling och mitt bidrag ser ut så här:Motiveringen löd:
Underbara färger och med en symbol av hur sommaren ska vara,lugn och skön i solstolen.
Sååååå roligt om jag får säga det själv.

Nähä gott folk här hinner jag inte sitta nu. Håll tummarna för mej i morgon att allt kommer att klaffa,och att vädret blir underbart och att min Sandra får en härlig student.

Kram från Cathrin


3 Juni-08 SOL SOL SOL

Hej!
 
Det verkar inte finnas något stopp på denna sol,vilken härlig helg vi haft.Det verkar ju även som den tänkt stanna hela denna veckan,jabba. Fast idag har vi det ganska blåsigt,men vad gör väl det?

I helgen har jag varit ledig och pysslat runt lite i trädgården.Rensat ogräs i mina land,planterat ut mina dalior fixat lite med planteringar osv. Vi har även lagt om vår altan då den sjunkit ihop på sina ställen,men nu är den slät och fin igen.

Sen har jag satt upp mitt lilla klädsträck,med min mormors underklänning ett par underbyxor från dåtiden och en liten handduk.
Tycker det är en kul grej och den får jag många goa kommentarer om,

image136

Lite dålig bild,men ni får kanske en liten uppfattning om mina galna idéer.

image137

Här en bild på en gamal rostig cykel och en STOR gryta med ett hav av blå penséer.

image138

En liten tupp och höna som gömmer sig i gräset framför grytan.

Vi avslutade lördagen med en räkmacka och ett par kalla öl på ett fik nere i Gränna hamn ihop med några vänner.

image139

Den satt inte fel vill jag lova,mums så gott det var.

Nu blir det Gränna en sväng igen och en fika hos syrran.

Ha det gott allihop,och skriv gärna en rad innan ni lämnar mej.

STOR kram från Cathrin

RSS 2.0