29 April-08

Hej hej!

Solen skiner och det är 20 grader varmt...........men såååå jäkla blåsigt.Men huvudsaken är att det inte regnar ,eller vad säger ni?

Min sambo ringde mej idag på morgonen från jobbet och frågade vad jag skulle göra i kväll? Min första tanke var åh,min älskling nu har han hittat på något KUL. Svarade snabbt att jag har inget planerat,och väntade med spänning på hans glada överraskning. Bra,sa han,- Då kan vi ju byta däck på din bil. JIPPIE. Vilken kul överraskning! Eller kanske inte.
Men det måste ju göras och jag får vara glad att jag får hjälp,annars kanske jag fick åka runt med dubb hela sommaren med.

Nu borde jag ta mej i kragen och börja laga mat,men idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska koka ihop.
Soppa på en spik kanske.Är det fler än jag som får idétorka när det gäller mat?
Har ni nåt smarrigt recept så tar jag gärna emot det.

Nu till kortverkstan:

image122

Ett litet grattiskort som kan vara bra att ha på lagerhyllan. Blev för en gångs skull ganska nöjd,det är ju inte alltid man får ihop något man själv blir nöjd med.

Nu till spisen,
Ha det gott i vårvärmen Kramar Cathrin

25 April-08 Grattiskort!

Hej hopp!

Här har ni mej igen!

Jobbade till 19.00 ikväll,hungrig som en varg tog jag svängen förbi pizzerian på hemvägen.
Visste att jag skulle vara ensam i kväll så hur kul är det att laga mat till sej själv när man kommer hem sent?? INTE alls tyckte jag. Pizzan var smaskens och den fyller säkert ut ett veck eller två,ha,ha.
Tog en cider till och sen en öl och efter det skulle jag BARA montera ett kort lite snabbt,men va f-n jag höll ju på att bli monterad själv.Efter mycket trassel lyckades jag komma loss från den förbenade dubbelhäftande tejpen,inget att rekomendera vill jag lova.

Kortet är till min syster som fyller år på måndag,men jag tror det är riskfritt att lägga ut det här så då gör jag det.

image121

Tack till Sussig för det fina motivet.

I helgen är jag ledig och vi ska putsa på vår segelbåt innan hon ska i plurret nästa helg för hoppningsvis.

Ha det gott allihop och hoppas ni får en härlig helg,för det tänker jag ha.

Många kramar till er alla // Cathrin

22 April-08

Hej allihop!

Man kan inte beskylla mej för att göra inlägg allt för ofta,men nu slår jag till. Kan väl säga att nu när våren är här på allvar så blir tiden framför datorn mindre och mindre,men jag tror det är så för många.
Jag tillbringade min helg i trädgården,blev nästan sur när jag var tvungen att gå in för att laga mat,men äta bör man ju.
Jag har legat på alla fyra i alla rabatter så nu har trädgården fått sej en ordentlig uppfrächning,fast den blir ju aldrig så där super ändå.Såg på TV igår att man kunde anmäla sig om man ville att Ernst ska komma ..........och det kanske vore något.Men det får jag nog göra i smyg då eftersom min sambo tycker att han bara sätter massa griller i huvet på mej,ha,ha.

Idag är jag ledig och hade tänkt mej en sovmorgon,men tji fick jag.Bönderna är inne på sin andra omgång med att köra skit och de började köra fram och tillbaka framför mitt hus kl 5,grrrrrr.Eftersom jag vaknar om någon släpper en nål  på golvet i grannhuset så kan ni ju räkna ut att jag varit vaken ganska många timmar nu.
Men jag vaknade till en underbar dag med strålande sol från klarblå himmel och det är ju inte fy skam,härligt.

image120

Här ett grattiskort som kan vara bra att ha i sina gömmor.Magnoliatös med paket.
Såg att pengarna var dragna på mitt konto så nu ska jag sätta mej i solen vid brevlådan och vänta på klubbpaketet som för hoppningsvis kommer i dag.

Ha en underbar dag i solen,och tack för en liten kommentar som gör mej sååååå glad.

KRAM Cathrin

15 April-08 Allt och inget!

Hej hopp allihop!

Passar på att slänga in ett inlägg medans maten puttrar på spisen,currygryta med kyckling och ris där till.mums fillibabba.

Idag har jag gjort allt och inget. Varit en sväng i Gränna,bara för att dricka en kopp kaffe. Tvättat,rensat i mina rabatter lite,men herre gud så mycket skit det finns där efter en vinter.Gamla torra löv ,2 miljoner lönn-näsor som slagit rot en och annan maskros mm,mm. Men det blir fint när det kommer bort.
Nu är jag då inne en sväng för att laga lite mat. Är hungrig som en varg.

Sen ringde jag min frissa för att boka en tid för klippning.I vanlig ordning så kommer jag alltid på detta precis samma dag som jag behöver klippa mej och det straffar sig ju. Hon hade ingen tid förens om 4 veckor,men hallå hur kommer jag se ut då???? Ser ni någon som ser ut som en ruskprick så är det säkert jag,hm,får nog ta och agera frisör själv i alla fall lite i luggen så jag ser.

Nu är det dags att återgå till grytorna,men 2 kort jag gjort kommer här;

image118

image119

Alles för denna gång!

Kram kram Cathrin

3 x bebis 11 April-08

Hej!

Det var då fasligt vad tiden springer iväg,redan fredag nu igen.
Vi har strålande sol här i Småland idag,men det är ganska kallt än så länge,brrrr.
Hoppas vädret håller i sig över helgen så alla som är lediga kan njuta av härligt vårväder.
Nu tillhör jag den skaran som ska jobba i helgen,men dagarna har ju blivit längre så jag kanske kan njuta lite när jag kommer hem..hoppas hoppas.

Idag börjar jag jobba kl 14 så jag har lite tid på mej för både det ena och det andra,mest det andra som innebär städ och tvätt,men jag har även knåpat ihop några små bebiskort som jag tänkte ni kanske ville titta på

Här kommer det första:
Ett killkort

image115

Nästa blev ett tjejkort

image116

och det tredje blev ett kort som kan passa både kille och tjej

image117

Det var allt från mej för denna gång.
Hoppas nu att ni ALLA får en skön ledig eller jobbande helg.

KRAM KRAM KRAM Cathrin

8 April-08 En vanlig sketen tisdag!

Hej!

Japp tisdag igen och jag är som vanligt ledig.Känner mej seeeeeeg,men kl är ju inte så mycket än så jag kanske kan vakna till liv så småningom.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag,kanske bara ta dagen som den kommer.
Det blir nog en sväng till Gränna i alla fall,för en fika hos syrran.Lite pyssel kanske,jag får ju inte glömma min dammsugare heller,den måste ut och rastas så klart(som vanligt en liten sväng om dagen).

I söndags var jag hos Hildas rum i Tenhult och pysslade  ihop med ett gäng på 12 tjejer.Jättekul och jättetrevligt.
Fick inte så där mycket gjort i vanlig ordning men ett kort blev färdigt,men just nu vet jag inte var jag lagt det,hm,kanske borde städa bland pysselsakerna.
Ni får titta på detta kortet så länge:

image114

Lite tomt kanske men jag kan ju kanske klämma in någon text ,jo så får det nog bli.

Ha en trevlig tisdag allihop.

Tack för alla gulliga kommentarer ni lämnar de värmer låååååång in i hjärtat.

Kram Cathrin

4 April-08 Klädnypa i näsan

Hallå där!

Mamma Mia......nu gäller det att leta på en klädnypa till näsan.Den doft som slog emot mej idag när jag gick ut för att hämta tidningen var av den mindre goda kan man säga.
Nu har bönderna vaknat till ordentligt.........här luktar KOSKIT så jag höll på att tappa andan,urp.
Det värsta är att bönder är väldigt morgonpigga så i morgon när man är ledig kan man räkna med att de börjar köra skit kl 4 på morgonen,och de kör inte en gång utan 200 gånger fram och tillbaka med sin skittunna.
DET ÄR HÄRLIGT ATT BO PÅ LANDET(oftast)

Jag börjar jobba kl 11 idag och kan nog räkna med en mer eller mindre slitig fredag.
Vi har pelargonveckor på jobbet nu,och det är en blomma som är väldigt poppis.Det finns så många olika,en del har underbara blommor en del otroligt fina bladverk och doftpelargoner som luktar allt annat än koskit.Tror jag ska köpa mej en som doftar peppermint,mmmmm.

Jag är ledig i helgen och på lördag kväll kommer mina och Peters föräldrar hit även hans systers familj kommer för att fira vår 15 åring.Tror det får bli en köttfärspaj och en god sallad.
På söndag ska jag och ett gäng pysseltokiga tjejer åka till Hildas rum och pyssla på eftermiddagen.Jag har aldrig varit där innan så det ska bli kul.

image113

Den här stämplen köpte jag på mässan i Gtbg,tyckte den var så cool.Hade jag bara ett tillräckligt stort glas så skulle jag prova själv att ligga där och plaska och kasta oliver,mums.
Texten har jag stansat ut med min nya lilla "groda".

Ha en alldelas underbar helg mina vänner.

Kram till er alla!
Cathrin

1 April-08

Hallå!!

ÄNTLIGEN verkar det funka att blogga igen.Är det fler än jag som varit lite lätt desperata???
Tänk va.......vilket beroende man skaffat sig.

I lördags var det då äntligen dax att åka på mässan i Göteborg.Jag lastade bilen full av glada trevliga "flickor" och sen bar det iväg mot Göteborg. Jag hade ett mål denna resa och det var att INTE missa avfarten till mässan som jag gjorde förra gången.INTE KUL ATT KÖRA BIL BLAND SPÅRVAGNAR kan jag säga för er som inte gjort det.Sist gjorde jag det och jag måste säga att det fanns många glada spårvagnsförare som både tutade och vinkade(svor och hytte med näven) åt mej.Jag vinkade glatt tillbaka,ha,ha.
Jag kan berätta att jag nådde mitt mål denna resa,jippie.

Väl framme så ställde vi oss i kön för att komma in på mässan,men hujeda mej så många pysselgalna människor det finns. Det var trångt och svårt att komma intill men innan dagen var slut hade jag lyckats köpa med mej en Cuttle bug+ alfabet BARA 20 mönstrade papper(skulle inte köpa några alls så det var väl duktigt av mej?) lite blommor en stämpel en sax mm mm.
Tack till Theresia Anita och Annika som gjorde mej sällskap.

Söndagen planterade jag om min pelargoner.......ja de som överlevt vilket inte alla gjort.Lite annat pyssel i trädgården,det var blåsig så det var inte lika skönt som det såg ut att vara men ändå ganska ok.

Ett kort jag skickat till en bloggvän när hon nyss fyllt år får ni se här:

image112

Det var allt för denna gång........ Tack och hej leverpastej!

Cathrin


RSS 2.0