25 Mars-08 I målartagen!

Hejsan!

Japp då var Påsken över och det blir som vanligt igen,skönt.
Idag är det ju Tisdag och jag är ledig,jabba.
Ungdommarna i huset har ju ledigt hela vecka,men nu ska du inte tro att de kan ligga på latsidan för det,hi,hi.
Äldsta dottern och hennes pojkvän har lovat mej att de ska hjälpa mej att måla om i vårt lilla matrum i köket.
Matrum????? Heter det så??? Ialla fall det rum där vi har vårt köksbord och det är ju där man sitter och äter så det får väl heta matrum då.
Vi har pärlspont på väggarna där och det tycker jag är jättefint men är inte nöjd med färgen......GULT,nu var ju Påsken över så nu ska här bli vitt.Har börjat lite smått att plocka undan på hyllor och väggar men ännu har jag inte sett till några målare,verkar som om de har sovmorgon,hi,hi.Jag får väl börja skramla och väsnas lite så de vaknar.

Igår fyllde "lillgrabben" i huset 15 år och jag har gjort detta kort till honom.

image111

Vi får fira honom en annan dag då det inte gick att få ihop det hela igår.

Oj,oj,nu hör jag att det rör sig på övervåningen,bäst att övergå till måleriverkstaden.

Många kramar till er alla//Cathrin

20 Mars-08 Skärtorsdag

Hej på er!

Vi har haft datastrul,IGEN. Vår burk fick nå´t  virus,men det kanske inte är så konstigt i dessa influensatider,ha,ha. Nu ska det ialla fall vara fixat igen så nu kör vi.
Man blir ju nästan galen(som om jag inte var det innan)när det inte funkar som det ska.Men det är väl inte för inte DATA  står för D=dubbelt A=arbete T=till A=alla,eller vad säger ni?

Är det fler än jag som känner besvikelse över all snö som drösat ner?? Jag blir så himla deppig,jag trodde ju att det var VÅR,men icke sa Nicke.

Jag vet ialla fall vad jag ska göra i Påsk,JOBBA.Alla dagar till på köpet.Känns inte så där upplyftande när alla andra i familjen är lediga HELA påsken,men det får gå, inget annat att välja på.

image109

Detta kort får bli min Påskhälsning till er alla som besöker mej.

image110

Här är ett annat jag knåpat ihop sista tiden.

Till sist så hoppas jag att vi ses i kväll,jag startar upp min kvast direkt efter jobbet,så ni kanske hinner börja innan jag kommer.Men lugn jag anländer till Blåkulla vid 19.30 tiden,men se upp för då kommer jag med en väldig fart.
Vi ses,
Många Påsk-kramar till er alla.
Cathrin

14 Mars-08 Fredag,äntligen!

HEJ HEJ!

Jaha,då var det fredag igen.Skönt va? Ja det tycker i alla fall jag.Men jag har en lång och tuff dag framför mej på jobbet innan jag kan andas ut.

Nu är ALLA som galna igen.Det köps påskliljor och penseér som om det vore sista gången,ha,ha.Men vore det inte för våra kunder så hade man väl inget jobb.Så här gnäller vi inte,eller nja lite då .
Men denna tid vi har framför oss är ganska rolig att jobba,MEN tuff.
Man känner att man lever fast det egentligen känns som om kroppen vore mer  eller mindre dö.
Nåja nu kör vi.

Jag är ledig i helgen men det är fullt upp så det blir inte att ligga på latsidan. Lördag förmiddag tar vi traktorn jag och min sambo för att åka och hämta havre till mina små älsklingar,hönsen alltså.Det är ju snart påsk och de ska värpa fram MÄNGDER av goa ägg.SKA är inte samma sak som att de gör det kan jag tala om.Min sambo säger alltid att de slutar värpa lagom till påsk,och det har han ganska mycket rätt i. Hur trött kan man bli?
Mat behöver de i alla fall.
Sen blir det lite fix och don lite här och var,på kvällen ska jag ut med jobbet. Först ska vi (öl)bowla och sedan ut och äta. Det blir nog livat värre skulle jag tro,vi är ett gäng som trivs ihop,kul kul.
Söndagen kan nog vara seg till en början det tar ju på krafterna att bowla,hi,hi
Sen är det årsmöte i båtklubben och vi och några till ska hjälpas åt att ordna fika till alla.
Efter det degar jag nog ihop i soffan. Men när ska jag hinna pyssla då?? Ja ja det får väl bli en annan gång.

Här kommer två kort jag gjort på senare tid.

image107

image108

Den röda blomman är inte röd i mitten som det ser ut utan lite mer orange med glitter på.bara så ni vet.

Ha nu en alldeles underbar helg,det ska jag.

Kram till er alla och en extra till er som lämnar en kommentar(nu kanske det blir dåligt med kommentarer,hi,hi men jag tar den smällen)

Vi hörs Cathrin


10 Mars-08 Här är jag.....

Hej på er allihop!!

Tro det eller ej .........men här är jag igen.
Har verkligen varit en dålig bloggare sista tiden, men det har varit fullt upp med annat.

I helgen har vi hållt på som IDIOTER med att kratta löv(aj,aj, skavsår på tummen)Röjja ur pannrummet hm,ja det var nog mest min sambo som gjorde det, börjat att tömma ur vår gamla drängstuga på gamla möbler och annan skit som bara legat där till ingen nytta.Vi har länge pratat om att det vore kul att göra iordning den,älsta dottern och hennes kille ritar och skissar på hur den ska inredas.Just nu är det mest bara ett tomt skal,och kanske någon gång kan den bli bebolig.Men det lär ta tid,men  i någon ände måste man ju börja.
Vi har eldat upp all gammal skit så i helgen hade vi världens Påskbrasa lite för tidigt men gud så skönt att det är gjort.
Söndagen gick åt till att fixa här inne och så hade vi middag för mina föräldrar och svärföräldrar,vips så var den helgen slut.
Känner mej HELT färdig,men jag är ju ledig i morgon så jag får väl samla nya krafter då.

Något pyssel har det inte blivit i helgen,kanske en stund i kväll om ork och lust finns,hoppas det.
Men tänkte ändå visa ett kort jag skickade till en vän som nyss fyllt 40.

image106

Det var nog allt för idag,nu ska jag laga middag till min familj som snart kommer hem och är hungriga.

Ha det gött tills vi hörs igen.
Glad blir jag om du lämnar en rad så jag vet att du varit här.

Kramar från Cathrin

4 Mars-08 Igår.....min födeledag!

Hej hopp!

Solen lyser och himlen är blå.......är det inte härligt så säg.Ännu härligare är att jag är ledig och ska njuta av dagen.

Ja,igår var det då min födelsedag igen,kan ni begripa vart åren tar vägen? det har verkligen gått fort att uppnå min ålder 27. Hm,undra om jag lider av åldersnojja?? Nåväl man är väl inte äldre än man känner sej,och det kan ju vara allt mellan 15-86,ha,ha.

Dagen började med (skön)sång från min älskade sambo och hans son,fika på sängen och ett litet paket.Resten skulle jag få på kvällen då mina tjejer oxå kommit hem.
På jobbet fick jag  både sång grattishälsningar och av min jobbarkompis Theresia som även är min pysselvän fick jag blommor,ett jättefint kort och ett paket med bla jättefina blommor att dekorera kort med.TUSEN TACK,vännen.
Även vännen Anita kom till jobbet och sjöng för mej och av henne fick jag ett väldans fint kort och en överraskning i form av ett kommande bokpaket,gulle dej.

Väl hemma (vågade faktiskt åka till ICA innan jag åkte hem men var extra noga med att kolla var jag parkerade bilen,hi,hi,för er som inte läst  förra inlägget så finns förklaring där) började jag fixa med middagen. Bestämmde mej för att göra ugnstekt skivad potatis,fläskytterfilé och en smarrig sås med små små bitar av lök,palstenacka och morot,smaskens.
Efter maten blev det en promenad och sedan en runda till hönsen.När jag kom in igen hade familjen dukat upp med semlor och en hel hög presenter,första tanken var att jag fyller väl inte 100. Jag fick en jättefin vit vas,nästa paket innehöll 2 lika dana vaser fast mycket mindre,ett svart linne,en salladsskål och ett uppläggningsfat ,en ladyshaver(har tänkt köpa ny i flera år)hade tänkt mej en med epilator men detta var en utan så jag blev först lite tveksam,men när jag öppnade sista paketet så fanns där en ladyshaver med just epilator.Nu tror ni kanske att familjemedlemmarna inte pratar med varann,men så var inte fallet. Min sambo hade köpt båda två,de i butiken hade klart och tydligt talat om för honom att man behöver faktisk båda två och han trodde ju på det och köpte båda.
Men i den dyrare varianten fanns även ett vanligt rakmunstycke vilket de  i butiken sa att det INTE gjorde.
Går det så går det men jag ska lämna tillbaks den ena.

Tusen tusen tack till er som skickat sms,lämnat kommentar här i min blogg skickat kort,Nilla .....ditt kort var helt underbart så glad jag blev,ni gjorde min födelsedag till en toppendag.

Ett litet kort måste jag ju klämma in oxå. Det ska skickas till en vän som fått barn.

image105

Kram till er ALLA.

Cathrin

RSS 2.0