25 November-08

Hej hopp!!

Käre tid vad mycket snö det drösat ner här då,men kan tro att det finns ställen längre uppåt landet där det kommit mycket mer. Gillar inte snö så där väldigt mycket,men nu när det väl drösat ner så är det ju lite mysigt får jag väl erkänna.
Men  då ska det ju bli en massa plusgrader hörde jag och då smälter väl allt ihop bort igen. Ja jag säger då det.

Idag är det ju min"lediga" dag så jag har haft fullt upp. Har pyntat med granris och ljusslingor runt några fönster och en dörr+ trappräcke. Skönt då var det avklarat tills 1:a advent då jag för övrigt jobbar. Det kommer bli häktiska dagar på jobbet nu då ALLA +några till tror jag ska  ha julstjärnor, hyacinter och amaryllisar.
Själv blir jag ganska trött på dessa stjärnor men måste nog ha 2 i köksfönstret.

I söndags var jag iväg på pysselträff HELA dagen,sååååå himla roligt och jag fick massor gjort.........guuuuud vad jag ljuger,ett kort blev färdigt och ett motiv blev målat men å andra sidan så var vi ett kul gäng som pratade bort halva dagen.
TACK tjejer för en toppendag!Här ett julkort med Skogstokiga glöggflaskor som jag maskat.

Jag är ju lite nyfiken av mej ibland och nu var det Pro Makers pennor jag blev nyfiken på så jag köpte mej ett gäng och mitt första motiv med dessa pennor blev ett enkelt kort med Skogstokig blommstämpel.
Faktiskt jättekul att måla med,roligare än jag trodde.
Ja prövar men inte så får man inte veta,så enkelt är det.Ha det gott mina vänner och glöm inte lilla tassavtrycket innan ni rusar vidare.

KRAM Cathrin

21 November-08 Förlovningskort!

Hej på er!!

Idag vaknade jag upp till ett vitt landskap,inte för att det har snöat så där mycket men det var lite mer än pudrat i alla fall.
Gillar inte snö så där jätte mycket eller kanske inte alls förresten,men hellre lite snö än lervälling som vi haft här senaste tiden.
Idag ska jag jobba mellan 11-19,hoppas dagen går fort för jag vill vara ledig och päsa i soffan med min älskling. Hm,undra vad vi ska äta i kväll,det har vi glömt att prata om så jag hoppas han hittar på något smaskens,som står klart när jag kommer hem.

Ibland får man ju bara hjärnsläpp(ja,ja,jag får det ganska ofta) och det fick jag på dessa 2 stämpelmotiv från Skogstokiga. Kom helt enkelt inte på någonting jag kunde göra med dem. Men rätt var det var fick jag ett nytt släpp och det blev ett Skogstokigt förlovningskkort. Inte precis vad man tänkte på i första taget med dessa motiv men så blev det i alla fall.På den lilla metallbrickan står det Made whit love och sen har jag lagt 3-d lack på hjärtanen och KÄRA men som vanligt syns det dåligt...........eller är det jag som börjar bli gammal och se dåligt(japp risken finns).

Ha nu en alldeles underbar dag och helg allihop. Det har jag tänkt mej i alla fall,och på söndag blir det en heldag med pyssel ihop med ett helt gäng goa tjejer, pyssel och pyssel det kanske blir mest skratt och prat.

KRAMISAR  från Cathrin

18 November-08 Utmaning och 2 nya kort!

Hej, hej!

Hujedanemej vad det blåser i träden idag,bäst att jag håller mej inne så jag inte blåser bort.
Lite kusligt när det blåser så ända in i Norden ,tycker jag.

För ett tag sedan blev jag utmanad av Petra på Skogstokiga att berätta 7 alldagliga eller knäppa saker om mej själv.
Nu är ju inte detta min favoritsysselsättning det här med utmaningar,men här kommer min lilla lista:

#  Jag är godisoman,helt klart beroenda av godis i alla former
#  Ogillar denna mörka kalla årstid
#  Av någon konstig anledning så köper jag oftast SVARTA kläder
#  Är otroligt velig och har svårt att bestämma mej
#  Jag är envis som en gamal get
#  Gråter hur lätt som helst för ALLT......när jag ser på Tv och läser böcker,klarar inte att ta avsked.helt enkelt en känslomänniska.
# Jag kommer ihåg när nästan alla mina gamla klasskompisar från 9:an fyller år,är det det som kallas onödigt vetande?

Jaha,roligare än så där blev det inte,men nu är det gjort. Nu var det då meningen att jag skulle skicka detta vidare men si det tänker jag inte göra. Lite halvkriminell får jag väl vara,eller? Men visst är det någon som är sugen så varsågod och haka på vet jag.

Mina två nyaste kort tänkte jag visa här och nu.

Givetvis så kommer alla härliga stämplar från Skogstokiga.

Denna lilla söta kossa är väl bara föööööör underbar? Men säg vilken stämpel som
Petra gjort som inte är det? Jag är helt såld på allihop.

Kram på er! Cathrin

13 November-08 Salig blandning!

TJENARE TJENARE!

Som vanligt så springer dagarna iväg fortare än jag hinner med.hm,kanske borde börja träna så jag hinner med??? Tål att funderas på den du.

Inget särsklit har väl hänt här precis,mer än det gamla vanliga och så har jag fått gjort några kort  och vill ni se så varsågoda.

Först ut blir ett dopkort som jag fått på beställning men hjälp jag hade ju ingen dopstämpel och har inte det nu heller.
Detta motiv är frihandsritat av super duper goa Petra på Skogstokiga ,TUSEN TACK!Förhoppningsvis blir det en stämpel så småning om,håller tummarna för det.Ännu ett kort med Skogstokig stämpel med en gosig nalle.Mitt sista Dt-kort för idag. Charmerande ägg och blomstapel från Skogstokiga.

Ska visa ett kort till innan det är slut för idag. Det är oxå ett kort jag gjort på beställning till en jobbarkopis vars son slutar plugga och blivit civilekonom. Jag hade ju ingen stämpel som såg ut som en sådan så det fick bli en mus med papper och penna,det är väl sådant man använder när man pluggar har jag för mej.Alles för idag! Må gott mina vänner,och glöm inte lilla kommentaren som gör mej så glad.

Tack och hej leverpastej!

Cathrin

9 November-08 FARS DAG!

Hej och Grattis alla pappor(ni mammor och kvinnor får väl framföra hälsningen för jag tror inte att så många män kollar in min blogg)

Snabbt inlägg blir det för jag ska iväg till jobbet. Ville bara visa kortet jag gjorde i raketfart till min egen Pappa.
Då han alltid varit trädgårdsintesserad tyckte jag att dessa stämplar passade.Ha det gott allihop och glöm inte lämna ett tassavtryck innan du kilar vidare.

Kram Cathrin

4 November-08 Fler Skogstokiga kort!

Hej och hopp allihop!

BRRRRRRR -4 grader har vi just nu och det är ju minst 15 grader för kallt enligt mej. Men vad göra???
Kanske flytta till varmare breddgrader? Eller hugga mera ved i skogen?
Ska jag vara ärlig så blir det antagligen INGET av det.

Idag ska jag och Sandra åka till storstaden och shoppa.
Har tänkt mej ett par nya kängor ev ett par nya stövlar och framför allt något snyggt att ha på mej till kommande julbord och lite andra festligheter. I värsta fall har jag ju alltid en rulle gladpack som reserv om jag inte hittar något. Det går att skapa många snygga festplagg av den rullen, Men som väl är så har jag aldrig behövt ta till min resevplan till allas förtjusning, eller hur var det nu igen?
En ny vinterjacka skulle inte vara fel det heller,men pengarna räcker kanske inte till allt,vi får se vad det kan bli.

Men innan vi åker till Jönköping ska vi passera ett byggvaruhus och titta på fönster till vår Drängstuga som vi håller på att renovera. Tanken är att Sandra och hennes pojkvän ska bo där när den är färdig.
Men just nu är det lååååååååååååååååågt kvar. Ska visa lite bilder någon dag så ni får se.

Men nu blir det Skogstokiga kort att visa i stället.Först ut ett julkortoch här ett grabbigt kortGrattiskort med HippietjejHär ett kort med Hjärtlig tjej
och till sist ett kort till ER ALLA.......

.

Slå mej en pling innan ni kommer så jag hinner sätta kaffekokaren på vedspisen.
Nybakat finns det för det mesta då det är Sandras nöje här i livet.


VÄLKOMMNA!

Kram Cathrin

RSS 2.0