Trött

Efter en tuff dag på jobbet så är jag tröööööööööött,vi har haft fullt ös hela dagen. Viken tur att jag hann slänga ihop ett kort i morse innan jag åkte till jobbet. Fort gick det och jag blev ganska nöjd med resultatet,ibland sitter man ju i timmar och hela kortet blir ändå bara kaos,kanske jag skulle jobba under tidspress.
Må så gott allihop. Lämna gärna ett spår under komentarer när ni varit här,så blir jag glad.

image6

Vilken härlig dag!

Måste ju bara säga att denna dag varit HELT underbar,vilket väder! Fast ca 3mil härifrån var det kallt dimmigt och inte alls lika härligt som hemma.Tur man bor på landet nu när våren är här.ELLER INTE!! Ikväll har bönderna runt i kring börjat köra ut koskit på åkrarna runt mitt hus.JA; NU ÄR DET VÅR;HÄRLIGT.
Har börjat att rensa upp lite i rabatterna,det måste ju städas en del i trädgården efter den långa vintern.

Men se jag har hunnit med ett litet påskkort också,och det kommer här.

image5

Nu får det nog bli slut för idag, god natt.

Go´ kväll!

Hallå där allihop! Ja nu är jag här igen,måste ju öva mej på detta med blogg! Ska jag vara ärlig tror jag att det kommer gå hur bra som helst. Tänk vad ett glas vin kan göra nytta,ha,ha.

Har jobbat hela dagen,mycket att göra så tiden gick fort. Lagade till lite go lax när jag kom hem,efter det var det en hel drööööös med höns som var hungriga så det var bara att ta en sväng ut i ladugården.JA JAG ÄR HÖNSTOKIG,
tänk så det kan bli,va!

Har kollat på Stina på Tv:n och nu tänkte jag då försöka att lägga ut ett kort igen. Ett kort jag gjort för länge sedan men det får bli kvällens övningsobjekt.

image4

Tack,alla ni som skriver en rad när ni varit här,BLIR SÅ GLAD,tralla la.

Jag har fått hjälp!

Ett nytt fösök att visa mitt kort som jag gjorde igår när jag och min goa vän hade pysseldag.

image2

Jämmer och elände!!

Ja, det blev precis som jag trodde.BEKYMMER. Har nu försökt att beskära ett kort för att få ut det här i bloggen,MEN,jag och datorer hör liksom inte ihop.Så jag får väl ta och ringa min vän som hjälpt mej med detta och gråta en skvätt,så kanske jag får hjälp. Sorry det blev inget att visa.Kommer försöka igen,så kom tillbaka.
Hej så länge.

Första försöket

Oj oj oj hur ska det här gå??? Har fått hjälp med att skaffa blogg idag,så hur det kommer gå sen vet ingen.Men jag ska ialla fall försöka.Går det så går det.
Här kommer ett litet smakprov på vad jag gör när jag får lite tid över

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0