28 April-09 Fler kort!

Tjabba!

I helgen har det varit MER än fullt ös vill jag lova, har jobbat både lördag och söndag och folk blir som GALNA när det fina vädret kommer.........jag är inräknad.

Men bara för vi har fullt sortiment av alla sommarblommor så betyder ju inte det att man kan plantera ut sina Pelargoner och Petunior, vilket många tror.
Ni ska bara se hur besvikna de blir när man säger att, dagtid är det ju inga bekymmer men nätterna kan ju vara kalla och då måste man täcka över eller lyfta in blommorna över natten.

Men herre gud det är ju bara slutet på April och det kan vara frostnätter in i början på Juni, och det mest komiska är ju att detta upprepar sig VARJE ÅR.

Skavsår i öronen har jag i alla fall fått under helgen av alla frågor, men det börjar läka nu.

Nu tänkte jag bege mej ut i trädgården för att göra om ett land (var är du Nilla?) Det har blivit lite oordning så jag tänkte gräva upp allt och börja om från början, men innan det så ska jag visa några av mina senaste Dt-kort med
Skogstokigas stämplar.Lycka är......en stolpe i alla fall om man är en hund.Ett konfirmationskort jag gjort på beställning.och här har jag dekorerat en tepåse som kan användas om man vill ge bort en påse med löste.

Petra jag älskar dina underbara stämplar, men det vet du va?

Nu mot spadar och andra trädgårdsredskap´.

Ha en härlig dag allihop!

Bamsekram från Cathrin

24 April-09 Härlig fredag!

Hej!

Mamma Mia......det spökar på min blogg! Ibland vill man skriva med riktigt STORA bokstäver här, men jag är ju ett datapucko så jag vet inte hur man gör.

Men nu helt plötsligt när jag skrev Hej så blev bokstäverna 2 cm höga, fattar inte hur det gick till och jag kunde inte få bort det heller. Kan ju inte göra ett helt inlägg med den storleken på texten, för jag har nog inte sååå många läsare som är
80+, fast å andra sidan behöver man ju inte vara gammal för att se dåligt.

Fick börja om från början och då blev texten som den brukar och nu vet jag ändå inte hur jag får STORA bokstäver om jag vill,suck. Nån som har blogg.se som vet kanske??

Många har frågat efter bullreceptet och jag ska ta tag i det en dag jag lovar.(men jag säger inte vilket år)

Tänkte visa några av mina Dt-kort jag gjort åt Skogstokiga.Kort till golfintresserad kvinna!Beställningskort till GOLF-kille vid namn Olle som fyller 50.Ett studentkort!

och slutligen ett GRÄSLIGT kortmed insida som jag glömt fixa i photoshop, men det får ni stå ut med.


 Detta var det hela för idag mina vänner. Vet ni hur glad jag blir av era kommentarer????
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAAAAAAAAAAAAAD( sträcker ut armarna så långt det går och lite till)

Ha det gött!!

Cathrin

19 April-09 I vedhögen + några Dt-kort!

Hej hej!

Ja då var det söndag och vilodag......eller?
Nja, jo jag ska nog ta det lite lugnt idag och bara göra sånt som jag tycker är roligt och avslappnande.

Jag har haft full fräs med jobb och här hemma är det ju allt annat än lugnt......ALLTID något som ska göras.

INGEN RAST OCH INGEN RO.

Min älskade sambo är borta på jobb under 10 dagar (åh, vad jag saknar Dej)och då hade han som önskemål att vi kanske kunde börja med veden, så där ute i vedboden har jag tillbringat ganska många timmar.Ja ni ser ju att jag ser inte jublande glad ut åt detta uppdrag, för stora handskar gör ju inte saken bättre.
 Igår hade jag hjälp av svärfar som sågade de stora stockarna i mindre bitar och jag staplade in dem.

Så nu min Älskling kan du komma hem för nu är vedboden mer än fylld. Kan lova att det var värsta styrketräningspasset och kroppen är ganska mörbulltad, har säkert gått ner flera kilo(önsketänkande)Även lite golvläggning har det blivit i Drängstugan, men jag har bara hjälp till lite grann med det.
Allting går även om man är en ynklig liten kvinna som jag.......det tar bara lite längre tid.

Nu till det som jag tycker är så roligt, att göra kort..

Tänkte visa några Skogstokiga Dt-kort, några av har kanske redan sett dem på Skogstokigas blogg
men jag visar dem här oxå.Först ut ett kort jag gjorde till en bloggvän, med passande grattishälsning.Prinsessan Bus med vattenkannaEtt sommrigt kort med Gubbar på.

Till sist ett Krya på dej kort med Skogstokig ApaHar flera kort på gång men de kan inte visas ännu  då de är beställningskort.

Tusen tack Petra världens bästa" DT-mamma" för att du ställer upp på mej när jag behöver din hjälp.

Ha nu alla en riktigt skön söndag.

KRAM Cathrin

14 April-09 Bullbak och några Dt-kort!

Hej hej!

Det duggar inte tätt mellan inläggen här, men jag gör så gott jag kan. Dygnet har ju inte mer än 24 timmar.

HELA Påsken har gått åt till att måla fönster i Drängstugan. Hur kul som helst i det fina vädret(läs inte kul).
Men nu är det gjort och det blev bra.

Hade en pause på Påskaftonskväll då min ena syster och hennes familj var här och åt och drack lite mumsigt.
Jobbade annandag Påsk, men idag är jag ledig igen. Eller kanske inte riktigt för vi ska ha personalmöte i kväll så jag får lik förbaskat åka in en sväng lite senare.

Idag har Sandra och jag haft stora bullbakardagen:DegbunkenDegen på bakbordetKavla kavla!Äpplen hackades till fyllningen.Smörkräm och äppelhack blandat med socker och kanel, en liten klick på varje bit.Det färdiga resultatet.........ser de goda ut??

Kan tala om att de är ännu godare än de ser ut och rena vitaminbomben.....
...........det är ju äpple i dem och det är nyttigt.

Ett par Skogstokiga
Dt-kort kommer här oxå

Min systerson har slagit till och ringmärkt sig och då gjorde jag detta kort till det
lilla kärleksparet.

Nu mot pysselbordet för att färdigställa ytterligare ett par Dt-kort innan jag måste fara
mot  staden.

Ha det bra allihop och lämna gärna ett litet spår efter er, hör ju talas om både den ena och den andra som varit här men utan att lämna en liten rad,ajja bajja.

KRAM Cathrin
7 April-09 VI SES VÄL??

Hej alla glada och ni andra oxå!!

Nu har jag varit super duper DUNDER förkyld ett par dagar, men känner att det börjar ge med sig nu,skönt.

Men då jag tror (enligt sambon)att mitt arbete skulle gå under om jag inte är där så har jag plikttroget SLÄPAT mej dit i helgen preparerad med uppiggningstabletter,MUMS.

Sa till chefen att jag hört talas om sjukavdrag..........men att jag gärna ville ha sjuktillägg. Han bara skratta och sa att han skulle kolla vad som fanns på det kontot.

Idag tänkte jag ha full fart,jobba imorgon och på torsdag hoppas jag att vi ALLA SES PÅ BLÅKULLA.Ett Dt-kort för Skogstokiga, så nu hoppas jag ni ALLA lyder mitt budskap på kortet.Ännu ett Skogstokigt Dt-kort.

Nähä, har jag sagt FULL FART så duger det inte att sitta här. Ha nu en riktigt skööööööön dag allihop.

KRAM Cathrin

1 April-09 Jag....... ett PUCKO!

Hej hej!!

En sån härlig dag vi har haft idag, varmt och skönt och en strålande sol från klarblå himmel. Jag tror den är på G nu....VÅREN alltså.

Men jag är så vansinnigt trött idag,gäsp.

Vi hade inventering  på jobbet igår,grrrrrrrr, jag som är ledig på tisdagar. Ja nu hade jag ju nästan hela dagen ledig ändå, var på jobbet kl 16.30 men vi höll på till kl 00.30. Snacka om att ögonen gick i kors då, och så har man en ½ timmes bilfärd innan man är hemma, och den kunde ju slutat hur som helst...........körde iväg ut på E4:an bland alla lastbilar, kör ca 5 km genom vår stad och är på väg att köra om 2 lastbilar och precis  när jag kört om den första så lägger han sig bakom mej och börjar blinka hej vilt bakom mej, HIMLA PUCKO hinner jag tänka samtidigt som jag kör om den andra och tycker att det börjar bli dimmigt på något vis. Hjälp är jag så trött???? Men icke sa Nicke!

Undra vem som är ett HIMLA PUCKO???? Jag kör omkring utan lyse och märker inte det förens gatbelysningen tar slut.
Mamma Mia snacka trafikfara!

Det är ju nästan så man kan tro att det är ett Aprilskämt, men tyvärr  så var fallet inte så.

Idag visas mitt första Dt-kort på Skogstokigas blogg, för denna omgång. Det är ju andra gången jag har förmånen att vara Dt åt dessa HELT UNDERBARA stämplar.
TACK snälla Petra för att du tror på mej, och tusen tack till alla er andra som skrivit så gulligt både här och i Skogstokigas blogg ang mitt uppdrag.

Lägger väl ut kortet här oxå i fall någon gör den STORA tabben att missa Skogstokigas blogg.Det var nog det hela för idag!

Ha det gott mina vänner!

BAMSINGKRAM Cathrin


RSS 2.0