27 Januari-09 Jag blir sååå trött!

Hej hej!!

Idag är jag ledig och TÄNKTE  ha full fart hela dagen städa tvätta fixa och dona, men det sket sig direkt. Tog en lång sovmorgon och sen kommer jag liksom inte igång.
JAG FÅR NOG SÄGA TILL MEJ PÅ SKARPEN!

I detta inlägg hade jag även TÄNKT visa 2 bröllopskort jag gjort. Säljer ett och annat kort ibland och i går var jag iväg och lämnade de 2 nya korten.
Nu är det ju inte alltid det blir som man TÄNKT,för jag glömde scanna de båda korten innan jag lämnade dem ifrån  mej.
JAG BLIR SÅÅÅÅ TRÖTT PÅ MEJ SJÄLV!
Jag har kanske för mycket att TÄNKA på............eller så har jag kanske inget att TÄNKA med!!! Vad vet jag????

Ett inlägg utan bild känns lite tråkigt så jag klämmer in ett foto på en plantering jag gjorde för ett tag sedan och gav bort.Nähä, nu sa jag till mej på skarpen........sitt inte här till ingen nytta......

BÄST ATT LYDA!

Ha en alldeles underbar dag mina vänner!

Kram Cathrin

20 Januari-09 En vanlig sketen tisdag!

Hej!

Usch nu känner jag mej less på det mesta. Är inne i en period när det mesta tycks vilja gå emot mej.Ja jag VET det hjälper ju inte att gnälla men det känns i alla fall lite bättre om man får göra det.

Tänker inte gå in närmre på vad det gäller nu utan säger bara gubbar gubbar och åter gubbar och då menar jag inte min egen  utan andra gubbar som säger sig förstå mej PRECIS men ska jag vara ärlig så tror jag inte de begriper ett dugg.

NOG MED GNÄLL!!

Har ingen vidare inspiration att göra kort heller just nu men jag har ändå knåpat ihop ett litet Grattis- kort som kan vara bra att ha.

Jag valde en Skogstokig stämpel för de gör att man känner sig lite gladare.I går kväll var jag hos frissan IGEN, ja jag var ju där förra tisdagen och klippte mej och bokade då en tid för att göra 3 små slingor i mitt hår. Var där kl 20,45 och det hela var klart en timme senare men då tyckte hon att det syntes för dåligt så antingen skulle jag inte betala eller så skulle hon göra om det.
Vi beslöt att det skulle göras om för man fick verkligen leta efter slingorna fast de var riktigt röda.
Japp där gick en timma till och jag var inte hemma förens kl 23.05, såååååå sent har jag nog aldrig varit hos frissan.

Nu tänker jag gå och ta mej en bit av morotskakan jag gjorde i förgår, men döm om min förvåning när det bara låg en ynka liten bit kvar på fatet. Man kan ju undra var den tagit vägen?????

Den såg i alla fall ut så här när den var klar:Mums fillibbba!!

Var rädda om er och ha det bra tills vi hörs nästa gång,

Kram Cathrin

17 Januari-09 Skön helg!!

Hej på er!!

......och usch på mej som är totalt värdelös på att uppdatera min blogg. Men om jag ska skylla på något så har jag haft lite fullt upp med både det ena och det andra ett tag och dygnet har ju bara 24 timmar, och tur är väl det annars hade man väl stupat för länge sedan.

Vi har en alldeles underbar helg, jag  och min Älskling. Vi är alldeles ensamma hemma i helgen och det är tyst och lugnt i huset men det känns skönt med lite lugn ibland.......ja bara ibland.

Igår kväll gjorde vi Toast Skagen.............och det blev såååå gott. Efter det gjorde vi något som heter Läkol i stalk sås ,
en räkgryta med het sås, ris och sallad, mums mums.
Ja, sen lyxade vi till det med Pecannöt kola glass. Gissa om vi kände oss som stoppade korvar.
 Mysigt hade vi i alla fall.

Idag har vi sovit lääääänge och sen har vi haft storstädning hos hönsen, och de blev så glada för det.

Nu har vi åter igen stoppat i oss god mat i form av en gryta som kallas Persikokyckling,supergott.

Kvällen avslutar vi nog i soffan med en film och njuter av denna fina Amaryllisknopp.Ha det gott mina vänner!

Kram kram Cathrin

10 Januari-09 Grattiskort!

Hej ALLA mina vänner!!

Ska börja med att TACK för alla goa kommentarer på förra inlägget. Ni fick mej nästan att rådna av alla fina ord, TACK!

Idag börjar jag jobba kl 14 så jag har haft HELA dagen på mej att göra massa nödvändiga saker, och vad har jag gjort?????? INGENTING!! Jätteskönt, men nu får jag väl panik och tror att jag ska hinna både laga mat städa tvätta gå ut med hunden och mata hönsen på en timme. Tror ni jag lyckas??
Ja det är inte helt omöjligt, sätter jag fart så går det i 190 knyck så det gäller att ingen kommer ivägen.

Som ni förstår hinner jag inte sitta här nu, men ska visa ett kort jag slängde ihop till sambons systerdotter som vi ska och gratta i morgon.
Stämplen och grattistexten är från Skogstokiga.18 och bakelserna har fått lite 3D-lack på sej men det tycks vara osynligt här suck.

Ha en underbar helg ALLA.

Kram Cathrin

4 Januari-09 Årets första!

HEEEEEEEJ!

God fortsättning på er allihop.

Ja det här blir årets första inlägg och jag tänkte visa ett kort jag gjort till min dotters kille som i fredags fyllde 20 år.
Ni ska bara veta vad jag gått på helspänn i i en hel vecka för att inte försäga mej.
Tobias bor ju hemma hos oss som en del av er redan vet, och vi hade inte möjlighet att fira honom i fredags så jag sa till honom att vi firar honom en dag nästa vecka.

Men i hemlighet hade vi i dag bjudit hit hans familj för att fira honom. Gissa hur lätt det är att göra smörgåstårta  och tårta till 14 personer utan att han ska märka något.Vi har allihop kämpat med att inte försäga oss och i går skulle jag lägga ihop smörgåstårtan snabbt som f-n när han var ute i "drängstugan" och snickade. Jag hade ugnen öppen hela tiden för att snabbt kunna slänga in den där ifall han skulle komma. Han höll sig borta,pust.

Värre var det i dag när vi skulle baka tårtorna och garnera smörgåstårtan.
Grabbarna var ute och snickrade men vi hade fullt upp med att hålla honom där ute. Han skulle gå på toa och in och hämta kameran ett tag hade vi full panik här inne då han var i dörren och sprang hela tiden.

Hans familj skulle komma kl 13 och en kvart innan när vi inte är klara med garneringen kommer jag på att jag glömt att koka ägg.............wiiiieeeeeeääääää........ men det gick ju det med.

Familjen kom, 5 barn och 2  vuxna och vi smög oss ut till stugan......började sjunga utanför.... Ja må du leva, ja må du leva...........slängde upp dörren och traskade in.......gissa vem som stod där som ett ! eller det var nog !!!!!!.
Ha ha vi hade lyckats, det där hade han aldrig kunnat gissa.
Kul att kunna överraska så där och han träffar inte sin familj så ofta då de bor ca 15 mil här ifrån.

En hellyckad dag och kortet jag gjorde till honom ser ut så här:
Gjode en lite annorlunda vikning av kortet och band ihop det hela med ett organzaband.

Passande med en liten snickare då han är helt upp i att renovera vår gamla drängstuga så att han och Sandra kan få ett eget litet boende.
Det kommer bli såååååå fint........kanske flyttar jag in själv fast han vill nog inte ha svärmor i kåken när den är färdig.

Kram till er alla, Cathrin


RSS 2.0