17 Juli-08 Full fräs!

Hej allihop!

Hoppas ni har det bra. Det har jag fast vi har full fräs här hemma.

Idag har vi haft en grävmaskin här hos oss som grävt till en altan vi tänkt göra framför huset. Det kommer bli kanon men min enda fina rabatt rök på köpet.Ja,ja man kan ju inte få allt,eller så får jag fixa en rabatt utanför altanen när den är färdig. Vi får se hur det blir.
Har försökt spara en del av växterna som nu är utplanterade lite här och var.

Pyssel har det inte blivit så mycket av just nu då vi haft fullt upp med annat.Men jag ropade in en kul stämpel på Tradera härom dagen och igår kväll kunde jag inte låta bli att göra ett kort av den.

Åter igen ett babykort,tror jag fått dille på att göra babykort nu. Men då min syrra är en hejjare på att hitta de som vill ha såna kort så är det ju bara att häng i.Jag blev så förtjust i denna stämpel,lite tokrolig på något vis,eller vad säger ni?

Nu får ni ha det så bra allihop tills vi hörs nästa gång.

Oj nu höll jag på att glömma.TUSEN TACK all goa tjejer som gett mej en Award,det värmer  i lilla hjärtat vill jag lova,TACK!
Skickar den inte vidare just nu då jag egentligen inte borde sitta här,men jag tog mej en  liten pause i allt fix och don.

Må gott och var rädda om er!

Många kramar från Cathrin

8 Juli-08

Hej på er!

Allt väl?
Hoppas att ni som har semester befinner er någonstans där det är bra väder,här är det lite sådär.Men jag är ju igång och jobbar ännu så mej stör det inte.
Vänta bara tills jag börjar min semester ............DÅ blir det kalasväder(om jag får bestämma).

Idag har jag fixat med lite av varje,tvättat ,rensat ogräs och plockat lite här och lite där.Tänk va att det finns alltid något att plocka med,så sysslolös är man ju inte.

Snart ska jag iväg en sväng in till stora staden och se om jag kan hitta ett par nättare gymnastikskor ett par linnen och kanske en lite tjockare tröja som jag ska ha när solfrossan sätter in framåt kvällarna. Men det är klart då vill det till att solen visar sig först.

Äntligen får jag tummen ur och tänkte visa dotterns studentkort och ännu ett babykort.

Det var allt för idag.

Var rädda om er!

Kram Cathrin

1 Juli-08 Det går runt!

Hej på er som orkar sitta vid datorn!

Själv orkar jag knappt sitta upp över huvud taget.
Nu har det lugnat sig lite på jobbet men i stället har vi haft inventering. Jobbade först 8-14 igår,sen hem och fixa lite mat till familjen och sen tillbaka på jobbet kl 19 för att inventera,roligare kan man ju ha. Vi höll på till 23.40 och sen hem för att sova ett par timmar för att sedan vara tillbaka kl 7 i dag på morgonen.
Jag har ju ca 3,5 mil till mitt jobb så det var nästan inte lönt att åka hem men va sjutton jag kunde ju knappast sova i bilen.
Idag är det ju min lediga dag så där rök den vilodagen,nu är jag inte ledig för ens nästa tisdag. Gissa om det går runt i skallen på mej(som om det inte gör det i vanliga fall tänker väl ni).

Det enda jag fått gjort sen jag kom hem är dett lilla kort:Jag fick ju i alla fall sitta ner och det var precis vad jag behövde.

Nu ska jag kolla i n Morden i Midsommer om jag orkar hålla mej vaken.

Sköt om er och njut av solen nu när den äntligen är tillbaka.

Glad blir jag av en liten kommentar innan du rusar vidare till nästa blogg.

Kram kram Cathrin

RSS 2.0