24 september 07 Mycket kaos

Hej!

Oj, oj, vad länge sedan jag fick till några rader. Senaste veckan har varit ganska tuff,pust.
Vi har fått nytt kassasystem på jobbet,nya kassadiskar och kunden ska få packa sina varor själv,vilket vi skämt bort dem med innan.(nu blir det skönt för axlarna)
Fatta att det är lite mycket nytt på en gång som ska in i min lilla skalle och det värsta av allt är att den var nog redan full innan.
Helgen har gått åt till att fira min älsta dotters 18-årsdag,hurra,hurra.Hon firade med kompisar på lördagen och släkten  i går.Party,party.

Lugnt att komma till jobbet,TRODDE JAG! Där var det mesta kaos idag.Ett kassasystem som hade strulat i helgen,mycket att reda ut,snacka om att känna sej hjälplös när man kan så lite och allt är nytt.Men vi slog våra kloka huvuden ihop och tog en sak i taget.

Och nu hade jag tänkt att piffa till detta inlägg med en bild.Här nedan ser ni hur bra det gick.............

eller ni kanske ser att det gick mindre bra,suck pust stön jämmer och elände,vad trött jag blir på datorer. Tänk om man hade en dator man kunde säga till vad man ville ha gjort.

Ialla fall ha det så där jättebra allihop!

Kram kram kram Cathrin

13 september-07

Hej hopp och god morgon!

Vet någon var man kan skaffa mer tid????? Nä,jag tänkte väl det.
usch nu blev jag gnällig,men jag vill så mycket hela tiden och det känns som jag inte får något gjort.
Men nu ska jag ta mej i kragen och få till ett inlägg tänkte jag.

Måste ju berätta om helgen som gått.
Lördag morgon 02.45 klockradion satte igång och jag stuttsade upp pigg som en lärka(LJUG).Mer eller mindre släpade mej upp om jag ska vara ärlig.Tog mej in till Hva där jag och en jobbarkompis skulle bli hämtade av ännu en jobbis.........som hade försovit sig,gäsp. När han väl kom bar det av mot Landvetter i hög fart,urp,jag tycker inte om det, men fram kom vi.Mötte upp övriga jobbarkompisar checkade in och tog planet till Bryssel,bytte plan och fortsatte till Frankrike och Nice.
Värme sol och en buss med guide mötte oss. Sen bar det iväg upp i bergen till en vinodlig med lättare lunch och vinprovning,rött vitt och rosé,slurp.Efter det gick bussen vidare till Italien och en rundtur i en trädgård där på en sluttning mot havet,sååååå vackert.
På vägen mot hotellet åkte vi även genom Monaco,5 länder på en och samma dag.
Väl på hotellet var vi helt slut men det var ingen idé att ens tänka säng för nu väntade 3-rätters middag på restaurang. 20 timmar efter jag gick upp stupade jag och min jobbarkompis i säng i vår svit,ja vi fick sviten helt otroligt.
Upp och skutta kl 7 morgonen där på åhhhhhh vad pigg man var. Bussen tog oss till Menton och en underbar park med alla tänkbara och otänkbara växter. Några timmars lunch fick vi och då hann vi även med stranden och lite sol och bad,så underbart härligt.
Sen bar det av till Monaco och ytterligare en trädgård med sucklenter,hela parken hängde på en klippa superhäftigt,med utsikt över stora dalar av Monaco.Det går inte beskriva i ord,hoppas ni varit där så ni vet vad jag pratar om. Rundvandring i gamla stan och en koll på palatset men inga kungligheter synliga,kunde tänkt mej en kopp kaffe(eller varför inte en kall öl) på deras altan när man nu åkt så lång men icke sa Nicke.
3 rätters på kvällen mmmmmmm hemma sent trött trött trött. Upp tidigt igen frukost,konferans lite sol och bad innan planet gick hem igen. Klev innanför dörren kl 23.30 tur man var ledig i tisdags.
I alla fall var det en helt fantastisk resa som jag gärna skulle göra om.

Kortmakeriet går såååååå sakta framåt mest pga tidsbrist men det kommer förhoppningsvis snart något nytt här.

Tack för mej hej! Cathrin

5 September-07 I´m back

Hej hej!

Här är jag igen,ÄNTLIGEN. Suck pust jämmer och elände vad jobbigt det är att inte ha en dator.Vår kolappsade och vi vet ännu inte om den går att laga,hoppas för då har vi 2 st.Vi köpte en ny igår så nu är det ett stort hål i pluntan men jag får väl försöka täta det igen. Dryga 3 veckor utan dator gör ju att man blir mer eller mindre knäpp,så jag har knaprat lugnande men nu kanske jag får ta lite uppiggande istället så jag orkar ta igen allt jag missat.

Det har säkert hänt massa intressant och mindre viktig i mitt liv sedan sist men jag tänker inte rabbla upp allt här eftersom minnet inte är vad det borde,ha,ha.
Vi hade i alla fall en jättetrevlig helg i Hjo tillsammans med en del av våra"båtvänner",mindre trevligt när vi skulle segla hem.Det blåste jädrar så ända in i vassen upp emot 15 m/sek i snitt 11-12 m/sek. När vi äntligen kom i hamn var vi helt slut. Troligen sista seglingen för i år för min del.
Nu till helgen bär det nämnligen av till Nice och Monaco,tjo ho.Åker med jobbet,och det ska bli sååååååå kul.Ni kommer få rapport senare.
Helgen därpå jobbar jag och sedan är det nog lite kallt att vara ute för min smak.

I morgon är det Adelövs marknad,en jättestor marknad som återkommer varje år,alltid första torsdagen i september.Jag har tagit semester för att vara där hela dagen. Ska hjälpa till med en servering,korv,toast,kaffe bullar mm mm. Kanske bäst jag funderar på att vila nån timme innan jag ska upp igen.

Har lite nya kort men har inte scannat dem och vet inte riktigt hur jag har det med fotoredigerinsprogram. Men jag återkommer så snart vi fått mer koll på nya datorn.

Ett JÄTTE tack till alla som skriver en rad. Japp då var det slut på lugnet,nu är jag igång igen.

Natti natt Cathrin

1 septermber Tro det eller ej

HALLÅ!

Tro det eller ej men här är jag.Vår dator har sagt upp sig och är inlämnad på upplivningsförsök men vi fick dåliga nyheter i fredags. Troligtvis måste vi köpa ny men vad gör väl det.
Som väl är gick det att rädda lite av innehållet bla kort,pust vilken tur.
Sitter nu i Hjo där vi tillbringar helgen i båten ihop med våra goa vänner.
Världens bästa Anita har lånat ut sin dator till mej en stund,tack för det min goaste vän.Du är en riktig pärla,Anita.

Ville bara skriva ner några rader så ni inte tror jag slutat blogga.

Kramar så länge hoppas vi snart kan hörs igen!

Tack  för alla söta goa kommentarer jag fått, minsta lilla rad får mej att skutta runt.

Tjo och hej Cathrin

RSS 2.0