13 augusti-07

Hejsan!

Idag har jag försökt att lägga ut en profilbild på mej själv så ni som inte känner mej vet hur jag ser ut,fast ni kanske inte bryr er. Eller så blir ni väl rädda och kommer aldrig mer tillbaka,men jag tar den smällen.
Kollade alldeles nyss men då hade bilden inte kommit in,men den kommer väl när den kommer.

Har precis ätit äpplkaka och vaniljglass som min pyssliga dotter gjort,mums,mums.Hon har tom kokat äppelmos idag som vi ska ladda frysen med.
Kanonbra att hon tycker sådant fixande är roligt för då får jag lite tid att sitta med mina kort,och här får ni se mitt sista kort som min systers man ska få när han snart fyller.

image50

Ha det gött till nästa gång.
Kram Cathrin 

8 Augusti-07

Hej,hej!

Idag är jag ledig,brukar ju vara ledig på tisdagar men nu är det lite special under semestertider.Igår tisdag strålade solen och det var varmt och skönt,idag onsdag mulet och regn,suck,blir man trött eller.

Helgen som gått var sååå mysig och härlig. Jag och min älskade sambo tog segelbåten i fredags kväll och seglade in till Jönköping.Han fick för sig att leka en lek,lustigkurre där,leken gick ut på att han låtsades att han inte var där och jag skulle segla själv,urp.Tro det eller ej men det gick hyffsat bra faktiskt,vi kom både ut från vår hamn och seglade till nästa och jag la intill alldeles själv,eller nästan,han fick vara "hoppilandkalle". Får jag säga det själv så tycker jag att jag var duktig flicka.
Lördagmorgon gick vi på torget,en sväng nere på stan,där fikade vi ,köpte lite nya kläder till sambon och bara gick omkring och hade det mysigt.På kvällen gick vi på restaurang och åt planka,han med kött och jag med fisk,jättegott,men de som serverade hade nog lite för mycket att tänka på för de var lite virrigt.
När vi kom tillbaks till båten bjöd vi över båtgrannen och hans kompisar på ett glas,trevligt men lite ensamt som enda tjej bland 4 killar.
Söndag förmiddag och vi skulle hemåt igen,och vi fick trevliga gäster ombord. Båtkompisar som har mororbåt ville pröva på en segeltur,kul. Tyvärr blåste det VÄLDIGT DÅLIGT,men seglade gjorde vi,sakta sakta.Pausade i Fingalshamn där vi åt lunch.Hoppas de vill följa med fler gånger för det var sååå mysigt att ha dem med,men då kan det ju blåsa lite mer.

Måndag= slut på semester och jag var tillbaka på jobbet igen.Efter någon timme där så känns det som man aldrig varit där ifrån.Men jag är glad att jag har ett jobb att gå till,fast man suckar lite ibland.

Så till slut ett kort jag  gjort lite hastigt,jag får inte så mycket pysslat nu ,så mycket annat hela tiden.

image49

Var rädda om er,kram till nästa gång.Cathrin

Äntligen sommar!1 augusti-07

Hej där!

Åh,äntligen har vi haft en sommardag,hoppas det håller i sej ett tag till.
Jag har tagit mej tid att sitta i solen en stund i alla fall.Har haft middagsgäster här i dag vi var 14 st så det var lite fixande innan allt var klart.
Maten blev god,ris och kassler med philadelphiaostsås,mums,och gästerna var nöjda.
Vill ni ha receptet så tjoa till,plättlätt och supergott och rena kaloribomben.Men vem bryr sej,inte jag.

Inte ett enda kort har här blivit,men tänkte visa lite bilder här ifrån min trädgård i stället.

image45

Här är väggen i vårt uterum.


image47

Lite galna ideér har jag ibland,här har jag satt upp en tvättställning med gamla handdukar
min mormors gamla underklänning och ett par mamelucker.Rostig gamal cykel en järngryta
med blommor och en tupp och höna.Tänkte jag skulle få tag på ett par vita långkallingar med
men får jobba på det ett tag till.

image48

Så här ser det ut framför vårt uthus.En lastpall jag tog hem från jobbet,målade vit och vips så
hade jag ett fint planteringsbord.

Allt för denna gång min vänner.
Kram Cathrin

RSS 2.0