30 oktober-07 Uppe med tuppen

Hej och god morgon!

Den här veckan gäller det att vara uppe med tuppen om man ska ha en chans att " få låna " datorn i huset.
Med tre skollediga tonåringar i huset som gärna lägger beslag på burken så gäller det att passa på så länge de sover,sen är det nog kört.
Har jobbat i helgen och vi har haft fullt upp så det har inte blivit mycket tid till pyssel,men jag har knåpat ihop 2 julkort till,pust bara ca 45 st kvar.Har toligtvis redan tingat bort de jag redan gjort så då får man väl börja om på noll igen.ELLER KÖPA FÄRDIGA,hm, vi får väl se.

image62

Här ovan ser ni ett av korten. Jag har använt stämpel från Magnolia Helylle Tilda tror jag hon heter.

Ha en fortsatt bra dag min vänner.
Kram Cathrin

25 oktober-07 Mera jul

Hej hopp!

Besöket hos frissan blev kort.......inte tiden men håret.Urp,det hade jag nog inte tänkt när jag gick dit men jag bad om förslag  och fick det och tyckte att då kör vi på det.Klipp klipp klipp så var håret kort,ja inte jättekort men ca 15 cm och det är ju en bit.Men jag är nöjd,alltid kul med lite förändring.

Lite pyssel har det blivit igen,svårt att låta bli men tiden räcker ju aldrig till,hm.
Jag har ialla fall fått ihop 2  julkort till.Har gjort 3 nu och kanske borde göra 50,hur i hela världen det ska gå till???

Här ska ni få se de 2 senaste:

image60

image61

Måste julkort vara röd/gröna???
Nej jag tyckte inte det så jag snodde ihop ett som blev ganska mycket ROSA.
Kul att göra lite annorlunda.
Nu ska jag iväg till jobbet om en stund och där har vi julpynt i mängder just nu.Hade en äldre kund igår som tyckte det var bedrövligt att vi sålde SVARTA tomtar.Han ska väl ändå vara röd tyckte hon.
Vad tycker du?

Ha en härlig dag allihop,och tack för alla goa rader ni lämnar efter er.
Ser att jag har en del nya besökare då och då,jättekul.Det gör ju att jag hittar fler bloggar som jag aldrig tidigare besökt,kul,kul.

Kram Cathrin

23 oktober-07 Årets första

Hej!

Jaha då har man fått ihop årets första julkort.
Min goa jobbarkompis Theresia var i Borås i lördags och då passade jag på att be henne köpa 2 nya stämplar hos Magnolia. Den ena har jag använt här på årets första julkort. Den andra jag köpte var Tilda med lykta.

image59

Det var nog allt för idag,ska iväg och klippa mej om en stund.Ska gå till en ny frissa denna gången,
vet att hon är duktig så jag kommer säkert att bli nöjd(urp tänk om inte).Ja,ja det växer ju ut igen så det är väl inte hela världen,men jag tror nog det blir bra.Det kan ju knappast bli värre än det är nu i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig dag!

STORA kramen Cathrin

21 Oktober-07 Kram till er alla!

Hej mina vänner!

Efter en lördag med puts och fej fick det bli en lugn start på söndagen,
dvs en stund vid pysselbordet.
Resultatet blev så här och det får bli en KRAM till alla er som besöker min blogg.

image58

Hm,märkligt vad suddigt det blir ibland.Antagligen beror det väl på att hon som sitter framför
"burken". Man kan ju inte vara bra på allt.
Ha en fortsatt trevlig helg,och lämna gärna en kommentar så blir jag glad.

Kram Cathrin

17 oktober-07 Nytt kort!

Hej!

Jag säger bara oj,oj,oj att man bara kan vara så här trött.Helt orkeslös och seg i hela kroppen.Kanske inte så konstigt,vi har hållt igång som galningar i helgen,jag och min älskade sambo.
I lördags hade vi stora röjjardagen i trädgården,men på kvällen gav vi oss en belöning.........åkte till stan och satte oss på restaurang.Vi åt först en toast skagen,mmmmmmm, sedan varsin planka med oxfilé,ännu mera mmmmmums.
Hela söndagen höll vi på att gräva släpa på stenar och lägga grus framför vårt uthus,det blev sååå bra om jag nu får skryta lite.Ska se om jag inte kan ta ett kort på det färdiga resultatet så ni kan få se.

Men det som har tagit musten helt ur mej var nog gårdagen som jag tillbringade i Ullared.Så kul men ändå så jobbigt.Hittade faktiskt en hel del till mej själv den här gången,annars brukar jag komma hem med saker mest till övriga familjen.Numera vågar man inte köpa så mycket till de 3 tonåringarna då det inte alltid är så att vi tycker lika dant.Hm,börjar man bli gammal eller vad är det frågan om??

Denna dag har gått åt till att jobba och sedan bara ta det lugnt dvs åka och handla,hem och laga mat,dammsuga, ut och mata hönsen..........nä stopp stopp stopp nu fick det räcka,nu blev det ett kort gjort i lugn och ro,och så här blev det.........

image57

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Nu får det bli Bonde söker fru....... om jag inte somnar.

Kram på er allihop!

11 Oktober-07 Höstkort

Go´kväll!

Igårkväll var vi på handledarkurs med min yngsta dotter, för att få bli handledare åt henne när hon ska övningsköra.
Ja, kära mina vänner,det är ju ett under att vi inte behövde lämna tillbaks våra körkort allihop som satt där,skämt å sido men vi satt där som ufon allihop och kunde inte svara på den enklaste frågan.Tror man vet men blir lite feg,det är ju pinsamt att svara fel.
Kvällen avslutades med en film om olyckor av olika anledningar,alkohol,trötthet,höga hastigheter mm.
Det var filmat så att man fick känslan av att man själv satt bakom ratten och rätt var det var så small det,bilen voltade runt glas som krossades.........allt gick bara runt.Då kom tårarna,kändes precis som en repris av min olycka för snart 3 år sedan,13 oktober 2004,ett parti med isgata i 90 km/h bilen totalkvaddad och jag näst intill oskadd,lite småsår bulor och nackont,det kallas ÄNGLAVAKT.Gissa om jag har nr 13 som mitt turnr.3 år har gått men jag HATAR när det blir halt,undrar hur länge det ska sitta i?

Nu till något helt annat......mitt senaste kort.
Känner mej nöjd med kortet för en gång skull.

image56

Svar på frågan från Sussig. Pennan jag använt till prickarna är en sakurapenna,finns att köpa
i scrapbookbutiker eller vanlig bokhandel.

Må bäst allihop!

Vi hörs! Kram Cathrin

9 oktober-07 Skam den som ger sej

Hej och god morgon mina vänner!

Ja,skam den som ger sej.........nu har jag suttit här vid burken läääääääääänge för att först försöka skanna in två kort jag gjort. Skannern ville inte som jag kan man säga. Allt verkade solklart, det står på skannern att den ansluter till pc:n precis som den brukar ,men där var det stopp,INTE ETT LIVSTECKEN,tror jag blir galen .Försöker igen och samma sak upprepar sig.Stängde av allt och började om,och vips så fungerade det.
Japp då kör vi tänkte jag.....men det skulle jag inte gjort för nu kom nästa bekymmer.
Kunde inte beskära som jag ville,hm, tror någon varit inne och ändrat lite. Efter flera försök och efter att jag sagt alla fula ord jag kan högt för mej själv,även pratat snällt med burken och tryckt på alla knappar en och en och ALLA  knappar på en gång................Jag lyckades,åh, vad jag är bra.
Nu gäller det bara att få in bilderna här oxå......håll tummarna.

image54

TAAAAADAAAA det gick ju alldelas lysande,jag försöker igen.....

image55

Helt fantastiskt,det funkade 2 gånger på rad,SKAM DEN SOM GER SEJ,inte jag inte.

Måste bara berätta vad jag gjorde i lördags oxå.
Min granne fyllde 40 år för ett tag sedan och jag fick bekymmer med vad jag skulle ge henne,men så kom jag på att en biljett till Ladies night vore ju inte fel,eller rättare sagt två biljetter så jag kunde hänga med oxå.
Vi började med att gå på restaurang,vi åt 4 små rätter och friterad banan med glass till efträtt,mums så gott det var.
Ja, det slank ner en och annan öl med,vi hade så trevligt.
Det roliga var att jag inte talat om för henne vad vi skulle göra,hon hade haft sina små aningar men hon var inte säker och jag gjorde allt för att förvilla henne.
Föreställningen var SUPERBRA.Martin Stenmarck,Kjell Bergqvist och Mikael Tornving och 5000 mer eller mindre galna tjejer,ja ni förstår säkert själva.

Det var allt för denna gång,ha det så bra till vi hörs igen.

Kram Cathrin

4 oktober-07 Lila 1-årskort

Hej!

Hinner ju egentligen inte sitta här nu,har visst ett jobb att sköta.Tur är väl det men det inkräktar alldeles för mycket på min fritid.
Känner mej lite smådassig,med en hals som svider och lite lätt dåsig i huvudet,men jag får låta bli att känna efter så ska nog denna dagen gå oxå.

Tänkte bara lägga ut en bild på mitt senaste kort jag gjort på beställning,hoppas beställaren blir nöjd.Hon ville ha ett lila 1-årskort och så här blev det.

image53

Nu mina vänner ska jag göra ett försök att fixa till mej lite innan det bär iväg till jobbet.

Många höstkramar från mej!

2 oktober-07 Vänerträffen

Hej mina vänner!

Oj,oj vilken helg jag haft,såååååå kuuuuul.
Jag har varit på min första pysselträff i lite större skala(fler än 2 deltagare).

Har varit på Vänerträffen i Karlstad,åkte i fredags och kom hem i söndags.Hade sällskap av Theresia,så vi hade en trevlig resa.

Träffen började kl 10 och vi höll på att  pyssla ända till kl 22 då det hela slutade,då gick ögonen i kors vill jag lova.

Under dagen var det div olika tävlingar som jag inte skulle vara med i,men väl där så deltog jag i 4 st,kul,kul.
Chansen att kamma hem någon vinst är ju inte så stor när man hamnar i ett sådant sällskap med sååååå många duktiga  tjejer,men det var kul ändå och jag blev dragen som lottad vinnare i en tävling.INTE ILLA. Vann 2 fina burkar med massor av läckra band,vad glad jag blev för detta.

Under dagen fanns det fika,godis,dricka,lunch och pizzabuffé så vi behövde verkligen inte svälta.
Ett jättetack till Veronika och Agneta som hade ordnat allt till denna träff,tack,tack,gör gärna om det tjejer,jag kommer.

image51

Här ovan ser ni mitt bidrag jag gjorde i tävlingen där man skulle dekorera en bok.
image52
Här är ett av korten jag gjorde(wops det hade jag visst glömmt att beskära men ni får stå ut med det)

Hoppas ni får en underbar dag!

Vet ni vad??? Jag blir så glad av en liten kommentar.

Kram Cathrin

RSS 2.0