31 Maj-07 Hej Hopp

Hej på er,hoppas ni alla är på topp!

Här har inte hänt så mycket och det kanske man ska ta lite positivt ibland.Eller?

Hade tänkt att göra såååååå mycket igår efter jobbet men det blev inte mer än laga middag,mata höns och sen blev jag vid mitt pysselbord,men det blev inte mycket gjort där heller,suck.
Fick ihop ett kort men det blev inte alls vad jag tänkt mej,men så är det ibland.Hade hoppats på att nya hÄnglapaketet skulle ligga i brevlådan men det kommer nog idag istället,suck igen, jag jobbar ju sent idag.
Men den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge,eller hur var det med det nu igen?

Kortet jag gjorde är SVART men ändå blev det en liten färgklick.
Stämplen kommer fråm Penny Black och är färglagd med twinklar.

Kram på er alla som tittar in hos mej,och glöm inte skriva en rad så blir jag glad.

image30

28 Maj-07 70-årskort

Hej hopp!

Nu är jag här igen.Har faktiskt vilat mej i helgen och bara haft det så där sköööönt som man önskar man kunde ha oftare,men man får ju vara glad då det händer.

Jobbade till nästan 20.00 i fredags,åkte raka vägen hem och packade ner det sista som skulla med till båten,där vi skulle tillbringa helgen,jag och min älskade sambo.
Han hade varit nere och fixat lite innan jag kom dit,myspelle där. Han hade dukat och köpt blommor till mej,tänt massa ljus och gjort det sååååå fint.Han visste att jag kände mej trött och eländig så det var ju uppiggande.
Vi åt och drack lite gott och bara hade det mysigt.

Efter frukost på lördags morgonen gick vi ut med båten och fick en härlig segeltur till "öa". Där mötte vi upp  många av våra båtvänner. Solen sken och det var så härligt,vi satt och pratade, fikade och hade jättetrevligt.Middag på restaurang och senare på kvällen blev det grillning.
På söndag förmiddag tog vi en promenad ihop några av oss och när vi kom tillbaks till båtarna bjöd Anita min goa vän på kaffe och glass med after eight smak.Tack vännen det var så gott.
Seglade hem framåt dagen. Känner mej faktiskt lite piggare nu efter helgen,det var precis vad jag behövde.

Detta kallar jag lyxhelg.Tack alla som varit med och gjort helgen så skön och trevlig.

Min mamma har en vän som fyller 70 år,så hon bad mej göra ett kort och det blev så här:

image29

Sköt om er mina vänner.
Kramar Cathrin

25 maj-07 Studentkort

God Morgon på er !

Känner mej trött och sliten, kroppen ömmar.Men det var väl inte det ni ville veta när ni tittade in här antar jag.Misstänker att ni vill se om jag fått ihop något nytt kort.Det har jag,ett studentkort blev det denna gång.

I helgen är jag ledig så då ska kroppastollen få VILA från allt vad jobb heter,ska inte titta åt något som har med blommor,krukor buska och träd att göra.Hm,det blir kanske svårt när det är som det är ute,kanske ska ta och njuta av dem isället för att jobba med dem.Japp, så får det bli.

Hoppas ni alla får en trevlig Pingsthelg,för det planerar jag att ha.

Kram på er alla,Cathrin

image28

21 Maj-07 Bra att ha kort

Blixtrar och dunder har vi haft här idag,hujedamej.
Men det var ju bra på sätt och vis för jag hade tänkt måla en dörr på vårt uthus idag,men se det blev inget med det eftersom det regnade. Vad bidde det då?? Jo det blev ett litet bra att ha kort istället,så ingenting ont som inte för något gott med sig.
Jag är ju ledig imorgon så jag får väl måla då istället ,fast om det regnar...................hi,hi.

Må väl mina vänner och alla som jag inte känner.
Natti natt,gäsp.

image27

18 Maj-07 Studentkort

Hej!

Några snabba rader så här på fredagskvällen.
Ska jobba i helgen så det blir inte till att sitta uppe,för i morgon blir det en tuff dag på jobbet.
Men innan jag säger god natt så tänkte jag visa ett studentkort jag gjort klart(nästan,datum ska skrivas i på den ena tagen men jag kommer inte ihåg det nu).

image26

Hoppas ni får en trevlig helg och lämna gärna en kommentar innan ni går så blir jag sååååå glad.

Kram Cathrin

14 Maj-07

Hej allihop!
Jaha,då var den helgen slut.Tiden går fort när man har roligt,fast hela helgen var INTE rolig.
Vi sjösatte vår båt i lördags men motorn ville inte riktigt vara med,så nu är den nerplockad i lite mindre bitar och min älskade sambo har slitit hela helgen och hela kvällen idag med att försöka hitta felet.Hoppas det löser sig utan att det kostar skjortan.

Har knopat ihop ett kort till min svärfar som fyller år snart,det ser ni här nedan. Han är en fixare så jag tyckte den stämplen var passande till honom.

I morgon ska jag och två väninnor åka till Borås.Gissa vad vi ska göra där? Vi ska slösa alla våra pengar på nya pysselgrejer på Magnolia och Forma hantverk.Kanske sparar vi lite så vi kan gå ut och äta på något mysigt ställe.
Vi ska ha så tokroligt.

Tjo flöjt och god natt // Cathrin

image25

10 Maj-07 50-årskort

Tjola hopp tjola hej allihop!

Har jobbat så gott som hela dagen,till kl 19.
Hann åka och köpa färg  innan jag började jobba. Vi ska måla om dörrarna på vårt uthus,vi och vi förresten ,det lär nog bli jag som får måla eftersom det är mitt påhitt.Min älskade sambo tycker att jag hittar på fortare än han hinner med mina påhitt,så det är väl bäst jag hjälper till,fniss. Nu är dörrarna gröna men de ska bli gråa,kommer nog bli fint.

Här ska ni få en titt på ett kort jag gjort till en blivande 50-åring.

image24

 Må väl mina vänner,ha det bra tills nästa gång.

Kram Cathrin

7 Maj-07 hÄngla par

Hej allihop!

Hoppas ni haft en lika härlig helg som jag.Har varit ledig från jobbet denna helg,men det innebär ju inte att man sitter på en stol och väntar på att helgen ska gå.Här har varit full upp i vanlig ordning.
I lördags började vi med att åka till båtklubben,där vi hade städdag.Jag fixade lite med nya gardinstänger och satte upp gardinerna igen. "Gubbarna" blev ju kaffesugna innan de ens kört igång och jobba så jag fixade kaffe till oss alla.Sen var det målning,skurning fixande och fejjande.Fint blev det.

Igår sådde jag i mitt köksland,lök,morötter,spenat,sockerärtor,potatis och lite blommor.Nu är det bara att vänta på att det ska växa så det knakar.

Ett litet kort har jag knåpat ihop också,det blir inte lika mycket pysslat denna årstiden,det gäller ju att passa på att njuta om det är vackert väder.
Kram allihop,Cathrin

image23

2 Maj-07 2 x Lukas

Hej hopp!

Här har det minsann inte blivit så mycket pysslande de sista dagarna.Jag har haft fullt upp med annat,tex jobb,
trådgårdsfix och i söndags så hjälpte vi min systers man att segla upp deras båt till sin båtplats. Det blåste jädrar den sista biten så det var till att hålla i sej ska jag säga.Men vi kom fram och båten hittade till sin plats.
Snart är det våran båts tur att åka i plurret.Jabba!

Men jag har ju lovat att visa korten som min systerdotter beställt till 2 små killar som båda heter Lukas.

Här kommer de:
image21

image22

Tyvärr blir det lite skuggor(grrr) när jag skannar,begriper inte varför men så är det och ni får hålla till godo
med detta,bättre blir det inte.

Må väl och var rädda om er.

Kram kram

RSS 2.0