29 Januari-08 En vanlig tisdag.

Hej hej!

Jaha,då var det tisdag igen och jag har ledig dag,skööööönt.
Dagen har börjat med att jag släääääääääpat mej upp ur sängen och ner för trappen,ut i bilen för att köra yngsta dottern till bussen.Hemma igen så var det till att tända i pannan så jag slipper frysa,för det tycker jag inte om.

Sedan en stund vid frukostbordet med morgontidningen,fråga mej inte vad det stod i den bara för jag har ingen aning,hur trött får man vara? Ja,och nu hamnade jag här,hm,tror jag börjar  vakna till lite nu,gäsp.

Idag ska jag ta en sväng ner till Gränna för att leverera ett kort jag gjort  på beställning till en liten nyfödd kille.
Nu har jag inte scannat det kortet ännu så ni får se det en annan gång. Sen MÅSTE jag ta mej i kragen och sy färdigt mina gardiner.Jag har hållt på till och från hela helgen,men det blir visst aldrig färdigt,suck.

Ett par andra kort jag gjort kan ni få se om ni vill,om inte blunda.

image94

Detta kort fick min goa vän Anita igår när hon fyllde år,GRATTIS vännen!
image95

Här ett kort till Alla Hjärtans Dag.Löjlig dag,eller hur? Den dagen borde vi ju ha alla dagar.

Må så gott ALLIHOP sköt er och var rädda om varann.

Stort TACK till er som tar er tid att skriva ner en liten rad,det betyder så mycket.

Kram Cathrin

25 januari-08 Fredag.....äntligen!

Tjabba tjena hallå!

Äntligen fredag,härligt!

Tänkte ni skulle få se lite av min dag,eftersom jag inte har något nytt kort att visa.

Har jobbat mellan 9-14.

En bild från jobbet  där vi idag frossat i tulpaner.

image89

Skönt att sluta kl 14.Efter jobbet köpte jag lite tulpaner med mej hem,sen åkte jag till en pysselbutik och köpte lite nya papper(vilket jag verkligen INTE behöver) sedan blev det en sväng till Ica,fy bevare mej väl vad mycket folk det var där.Älskade sambon som varit hemma i tre dagar och varit sjuk hade letat upp ett nytt recept i min "verkar gott att göra någon gång"hög.
Så idag provade vi något nytt,Fläskfilé från Karibien.
Så här såg min tallrik ut innan jag högg in på den.

image90

Urp,vad är det där svarta för något tros??? Har jag ätit det???
Ganska gott med smak av curry och kokosmjölk.

Mätt och go begav jag mej sedan ner till min ladugård för att mata mina höns som blev glada när jag kom,hm, tror jag i alla fall. De visade det genom att ge mej det här:

image91

Jo ni ser rätt.......ett grönt ägg.Har faktiskt ett par höns som värper just gröna ägg.Och JA de är som vanliga ägg inuti.(vanlig fråga,hi,hi)

Väl inne igen fixade jag till blommorna jag köpte tidigare i dag och det blev så här:

image92

och så här...........

image93

Nu väntar Let´s dance och en väldans smarrig drink.

Ha nu en riktigt trevlig helg allihop.

Bamsekramen ifrån mej//Cathrin

22 Januari-08 NU IGEN!

God morgon på er!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad det är härligt att bo på landet,men nu ger jag upp,suck.
Tror ni inte att det låg en liten lapp i brevlådan igår igen från energiverket.
Vi bryter strömmen 22/1 mellen 10-13 pga ledningsarbete. Men hallå måste de göra det varje tisdag när jag är ledig???
Största bekymmret blir ju att min frissa ringde igår kväll och sa att jag inte kan klippas kl 12 just pga av strömavbrottet,hon måste ju se hur hon klipper ,helst. Till henne hade energigubbarna sagt att- så farligt är det väl inte? Du kan väl gå in och städa lite under tiden(hon har sin salong hemma i en del av garaget som hon inrett).Men hallå??? Har de ingen hjärna eller har de aldrig städat?? För det första mörkt för det andra funkar väl varken dammsugare eller vatten(vi på landet har ju egna brunnar och går strömmen tappar pumpen snart trycket )
Tänk så tokigt allt kan bli.
I lördags var strömmen borta halva dagen pga av blåst,men jag jobbade ju då så det berörde inte mej förens jag kom hem och skulle in i duschen och fixa till mej till 40-årsfesten.Som tur var kom den tillbaks precis när jag kom hem så det gick bra.
Festen var mycket trevlig och jag hittade ett par nya stövlar i sista sekund,pust. Billiga var de oxå så det blev ju bra med det med till slut.

Har pysslat ihop ett kort som kanske kan passa till Alla Hjärtans dag eller varför inte till något annat tillfälle vad vet jag?

image88

Hoppas ni får en trevlig dag!
En timme kvar med ström för mej så nu kör jag med både tvättmaskin och diskmaskin och snart dammsugare för fullt.
KRAAAAAAAAAAAM!
Cathrin

18 Januari-08 2 nya kort

Hej hej!

Allt väl? Hoppas det,själv mår jag prima.

Vill passa på att tacka er som gett mej en "award". Man blir ju så väldans glad för det.
Tyvärr är jag av den typen som tycker det är lite besvärligt att föra sådant vidare,men ger den till ALLA som besöker min blogg.Sån är jag.
Hoppas ni inte ger upp hoppet om mej för det!

Idag börjar jag jobba kl 14 så jag har suttit en stund vid mitt pysselbord och färdigställt några kort.
2 av dem ser ni här nedan.

I morgon ska vi på 40-årsfest så ett av korten är till födelsedagsbarnet(om man nu kan kalla en 40-åring för barn???)
Det andra är ett Krya på dej kort som kanske kan pigga upp någon som är lite krasslig.

image86

image87

Tänkte ta en sväng till stan innan jobbet för att hitta ett par nya stövlar som jag verkligen skulle behöva tills i morgon.Har kollat runt lite men det verkar vara ganska utplockat,så vi får väl se vad jag hittar(troligtvis ingenting)

Ha en skön helg allihop!

Vem tror ni åker ut i Let´s dance ikväll? Det måste väl ändå bli Uffe? Dansa med honom vore ju värre än att flytta runt ett kylskåp.

Kram till er alla från mej!

15 Januari-08

Hej mina vänner!

Så var det då tisdag igen och jag  är ledig,skönt. Jag tror ju hela tiden att jag ska vara så duktig och få en massa gjort,men nu ser jag att tiden den skenar och jag får INGET gjort.Om man nu inte räknar detta inlägg som att göra något.Tog mej lite sovmorgon idag,inte fel vill jag lova.

Helgen har varit ganska skön,tog en sväng in till en gardinaffär i lördags för att köpa lite tyg till nya köksgardiner. Hittade ett jättefint tyg som jag köpte.MEN............ nu måste jag måla om väggarna innan det passar riktigt bra,finurligt va? Vi har pärlspont på väggarna i matrummet som nu är svagt gulmålat men nu MÅSTE de bli vita.
Fattar ni att jag har att göra??? Gäller bara att få ur tummen.

Söndagen strålade solen från klarblå himmel och det var bara så härligt.På kvällen var vi bortbjudna till sambons syster på lite kalas,jättetrevligt.

Har även gjort det där tackkortet jag skrev om i förra inlägget.Det skulle ju vara lite i samma stil som brudkortet och det blev så här:

image85

Valde att göra kortet utan motivstämpel då jag inte hade något passande.

Har fler kort att göra bla ett 40-årskort till en fd jobbarkompis som vi ska till på lördag och ett kort till en liten nyfödd kille.
Som sagt ...........Jag har att göra så nu får jag sätta fart.

Ser att många är här och hälsar på ,jättekul,men det skulle vara ännu roligare om ni alla lämnar ett litet spår efter er.Man blir liksom så himla glad av era kommentarer.

Ha det bra allihop och kram på er.

Cathrin

8 Januari-08 Strömavbrott

Hej,hej!

Igår fick vi en lapp i brevlådan om att det skulle vara strömavbrott mellan 10-12 idag, så här gäller att sitta vid burken innan allt släcks.
Tänk vad beroende man är av ström.Jag  brukar trycka på alla lysknappar som finns även när strömmen gått,hur knäpp får man vara?
Fast ibland är det lite mysigt när allt inte fungerar.Tända massor av ljus och elda i vedspisen som jag har jämte min vanliga köksspis.Där kan jag tom laga mat om det skulle behövas.

I helgen har vi gjort om på vårt lilla kontor.Tömt ur alla saker,målat taket(som jag trodde var vitt ända tills vi började måla med VIT färg)Väggarna har fått ny färg i svag nougat och en fondvägg i lite mörkare nougat.Blev faktiskt himla nöjd med detta. Sen bar det av in till Ikea för att köpa lite nya möbler och hyllor. Nu återstår "bara" finliret.
Tyvärr hittade vi inget nytt skrivbord som dög till oss så vi får ha kvar det gamla ett tag till.

Givetvis måste jag visa mitt senaste kort som en jobbarkompis ville att jag skulle göra till ett bröllop de var på i helgen.Jag blev nöjd och hon blev så nöjd att hon beställde ett tackkort oxå,men det har jag inte gjort ännnu.

image84

Det var nog allt för idag.Nu måste jag in i duschen innan de tar strömmen för mej för det blir nog en sväng till Gränna under strömavbrottet.

Må väl allihop och var rädda om er!

Kram Cathrin

3 Januari-08 Nytt År!

Hej Hopp!

Nu är jag tillbaka igen efter Jul och Nyår!
Önskar alla en God forsättning på det nya året och passar samtidigt på att Tacka för alla goa kommentarer jag fått under det förra året. De gör mej verkligen såååååå glad.

Helgerna har varit lugna och sköna.Vi var bortbjudna varje dag under julen och Nyårsafton firade vi ihop med 2 väldans goa vänner här hemma. God mat gott att dricka och en super efträtt som gästerna själva hade med sig mumsig var den,jordgubbs och lime pannacotta.

Det har varit mycket jobba och jag känner mej ganska sliten, inte mycket ork till annat.
Men en och annan stund har det blivit vid pysselbordet .
Visar ett resultat idag:

image83

Ta åt er,hade jag alla era adresser så skulle ni få varsitt.
Men nu har jag ju  inte det så ni får titta här istället.

Ha en fortsatt bra dag allihop!

Kram från mej,Cathrin.

RSS 2.0